MATTEL Warehouse Clearence

Thursday, March 19, 2015


Venue: The School @Jaya One Ground Floor, 
72A, Jalan University, 
46200 Petaling Jaya, Selangor

Date: 19th-21st March 2015
Thursday - Friday (9.30am -6.00pm)
Saturday (9.30am-5.00pm)

Buat makpak yang tengah cari mainan anak tu atau yang tengah cari hadiah untuk anak, boleh lah terjah. Boleh borong banyak² sebab harga serendah RM10. Harini dah start sale nya. Betabahlah bersesak² dalam tu yerp. Yang belum gaji ni, dok dediam jer lah. Boleh terjah [FB Warehouse Clearence] kalau nak tengok harga mainan² nih,


You Might Also Like

10 comments

  1. Assalamualaikum kak fiza, wahh macam best je. ehehehhee

    ReplyDelete
  2. best jgugak ni kalau dapat join pergi warehouse kan...

    ReplyDelete
  3. wahh siap buat warehouse clearence lagi mainan Mattel nih..

    ReplyDelete
  4. yeayyy.. beli jgn tak beli akak. barbie comel2 !!

    ReplyDelete
  5. bulan lepas aku g pureen warehousale..
    entah, rasa x seronok lah..

    ReplyDelete
  6. uwaaaa murahnya akak..jeloss la.kenapa la jauh sangat...huhuhu

    ReplyDelete
  7. Y ada ank2 kecik ok la ke sini

    ReplyDelete
  8. murah.tp jauh gak
    xpernah terlepas sampai ke pj sana nun haaa..

    ReplyDelete
  9. Rasa macam dejavu. Ingat dah baca tapi takda komen. Rupa-rupanya pernah baca di blog lain dan komen di sana :)


    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive