Tuesday Blues!!!

Tuesday, March 31, 2015


Tuesday blues lah sangat kan. Tapi lately ni memang mood ke laut lah. Rasa malas jer nak update. Citer banyak tapi bila nak taip...erkkkkk...tak tau nak mula dari mana. Blogwalking pon mana yang sempat jer. Kekadang jadi silent reader jer. 

Hurrmmmmm...Stress pon iyer gak nih. Stress dengan environment kat office yang makin hari makin annoying sangat. Aku rasa macam kerja kat company YAP AH LOY instead of kerja ngan GLC company. Sedih lah...sedih sangat. Orang² lama ramai yang dah beransur pergi. Masih bertahan pon sebab banyak benefit dari company. 

Start esok lagi bertambah stress. Stress sebab GST dah start. 


Tambah stress bila aku baca statement menteri yang sangat bijak nih. Ada ke masa kita nak gi setiap satu pasaraya dan bandingkan harga?????? Dengar khabar angin, harga minyak naik lagi start 1st April jugak. Harap² ianya sekadar April Fool. Tunggu dan lihat jer lah.

Note: GST oh! GST...life must go on :-( 



You Might Also Like

11 comments

  1. stressss jugakkk..sebenarnye kalau nak ikutkan byk menteri yg wat rakyat stress ngan statement2 "bijak" derang..urghhh!!..

    ReplyDelete
  2. jenuh la kalau nak bandingkan harga...maknanya banyak keje lah pulak kan kita ni nak meninjau satu² pasaraya tu..aptb

    ReplyDelete
  3. bertahan la selagi mampu...mereka 2 yang dah berhenti tu mungkin peluang besar kat tempat lain..masa awak mungkin akan datang kot..lagipun tempat tu memang banyak faedahnya, buat apa pergi..kan??

    ReplyDelete
  4. life must go on indeed..tp nak nangess jugak sbb gst ni huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. Kita skrg hanya mampu bersabar jer kan akak...kita tgk jer la dulu sejauh mama gst nie memberikan manfaat utk kita semua..

    ReplyDelete
  6. Confirm April Fool je pasal minyak naik ni. At least buat sementara. Dia dah tau rakyat lagi akan marah kot. Tu yg dia hold dulu.

    ReplyDelete
  7. Jangan dengar kata menteri. Menteri baca teks je bila ditemuramah sampaikan dia sendiri tak tahu apa motifnya statement sendiri....

    Kerja dengan company Yap Ah Loy memang stress memanjang tau... Nasib baiklah company sekarang ni takdalah stress sangat. Sebab itulah I bertahan. Kalau stress pun sebab 'rakan sebaya'... erk bukan, rakan setugas....

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive