POPLOOK Warehouse Sale!!!

Friday, April 17, 2015


Tak tau nak citer apa. Citer ada jer ni. Mood blogging ke laut minggu ni. Harap² tak berterusan untuk minggu² yang seterusnya. Kekadang jadi pembaca senyap. Sebab kekadang rasa macam lebih baik membaca dari mengomen. Silap komen nanti orang salah tafsir. Iyerlahh...kekadang kita komen tak der niat apa pon, Komen santai jer. Tapi orang tafsir lain. Hurmmmm...tak per lah. Jadi silent reader sudah. Majuk...hahahaha...Erkkk...lari topik dah ni.

Ni nak bagitau, buat peminat baju² POPLOOK macam aku, next month dorang ada buat warehouse sale. Detail seperti dalam gambar tu lah, Aku malas nak taip. Boleh?? Sedang elok sangat tarikh tu sebab dah gaji kan. Skang ni aku fikir seribu kali nak shopping ker tak. Sebab GST kan. Membeli ikut keperluan dan yang penting saja.

Biar baju mak tak bertukar. Biar kasut mak dah haus tapak. Dak terkopak dah pon. Tak per...boleh hantar kat tukang kasut. Biar handbag mak cikai tak der brand. Sebab keperluan anak lagi penting. Erkkk...dah merapu meraban dah ni, Nak citer pasal warehouse sale ni jer. Okbai!!! 

Note: Have a great weekend uolls. Esok ada sukan kat sekolah Iman Hakimi. 



You Might Also Like

13 comments

  1. happy weekend!! tq for the info..hari tu ayu terbaca gak. tak sabar nak terjah..

    ReplyDelete
  2. haa ni haa poplook manada gst hehe . harga tetap harga pre gst :D

    ReplyDelete
  3. kalau bab beli brg anak laju je bayar, tp tuk barang sendiri pikir 100kali... tp selalunya tak jd pun beli huhuhu
    alahai bab2 salah tafsir ni bukan je komen, kita wat entry pun org leh salah tafsir kata nak tunjuk bagai. xkisah la ape pun, buat ke tak buat ke org tetap nak kata :)

    ReplyDelete
  4. wahh ada sales lagi,
    nak dekat raya ni macam-macam sales ada :)

    ReplyDelete
  5. haaaa mari2 sapa yang nak shopping tu.. sedia duit saja aaahks..

    ReplyDelete
  6. wahh poplook, tgh memboyot ni mmg tingin sgt nak beli
    baju baru, takpe lagi 5 bulan haha

    ReplyDelete
  7. amboi mak.. jangan sampai mcm tu skali.. mak pun kena bergaya juga.. takkan baju/ kasut/ handbag dah kepam pun tak mo berganti.. hehehe
    tp betul lah babe.. emak2 ni selalu korban utk anak2 kan.. ai is like

    ReplyDelete
  8. lma dah nak beli sehelai dari poplook ni

    ReplyDelete
  9. kan??? itulah kdg3 hak kita xbertukar pun... yg ank je bersilih ganti... hihi

    ReplyDelete
  10. tak pernah beli jenama tu poplook tu tpi tak pasti rasanya tahun lepas design lagi ohsem heee..

    tension bila ada gst perbelanjaan kita byk di sekat..

    ReplyDelete
  11. Eh, kalau I yang berkomen silalah jangan ambil hati. I ni bab santai memang over selalu :) Tapi itulah dah tahu diri ni over, tetap juga lepas singgah nak komen.... Tak puas hati ler tu kalau singgah tak berkomen. Tak sampai maksud katanya.... Eh, komen pun dah menyasar jauh!

    Eh, baru teringat lepas GST ni I belum pernah lagi shopping online! Kira pencapaian terhebatlah ni. Bagus juga GST ni membantutkan mood bershopping I ^_^

    ReplyDelete
  12. kannn sejak dah jadi mak. hobi shopping pun macam dah terlupa dah erkkkkk

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive