Happy Birthday To Me ☺☺

Tuesday, July 07, 2015

7 Julai bersamaan dengan 20 Ramadhan 1436H. Bertambah lagi usia hari ni.


Selamat tambah usia buat diri ini. Yang ke berapa??? Alaaa...nak tau gak ker...hehehe...Yang ke 36 tahun dah. Apa ada pada angka. Yang penting muka tak macam menggambarkan usia yang sebenar. Awet muda gittew kan. Tu untung jadi orang petite ni :-)

Ok lah. Ucapan buat diri sendiri. Alhamdulillah...masih diberikan peluang dariNYA untuk bernafas lagi dimuka bumi ini. Semoga dipanjang kan umur untuk melihat anak² membesar, dimurahkan rezeki dalam kehidupan harian, diberi kesihatan yang baik sepanjang berbakti untuk suami dan anak². Semoga diberkati hidup didunia dan diakhirat, in sha allah. Dan yang paling penting...semoga aku terus diberi kekuatan dan semangat yang tinggi dalam menempuh dugaan dan cabaran dariMU ya! allah. Syukur kerana diberi peluang merasa nikmat bahagia walaupon dugaan datang bertimpa²...Syukur kerana dikelilingi orang² tersayang sebagai penguat semangat dalam menghadapi ujianMU. Terutama sekali dengan kehadiran anak² sebagai kekuatan yang tiada tandingannya.

Thanks for the message husband. Senyap² hantar message pukul 12.00 pagi tu. Tapi birthday girl dah tido ☺

Note: Wish copy paste jer. Malas nak karang ayat...hahaha...



You Might Also Like

25 comments

  1. happy birthdayyyyy...moga pjng umur murah rezeki..

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah
    selamat hari ulangtahun kak..
    smga ceria dan bahagia selalu
    aamiin

    ReplyDelete
  3. Happy Birthday, Kak Fiza. Semoga panjang umur dan murah rezeki. :D

    ReplyDelete
  4. Selamat Hari jadi. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.. Oooo.. Awak bangka dari saya 2 tahun. Hehehe

    ReplyDelete
  5. selamat hari lahir fiza..moga panjang umur,murah rezeki, bahagia selalu disamping suami dan anak-anak tersayang... ,moga segala impian dan doa fiza menjadi kenyataan ye

    ReplyDelete
  6. happy birthday fiza...
    moga murah rezeki & kekal bahagia ye :)

    ReplyDelete
  7. Happy birthday akak...
    semoga dimurahkan rezeki dan dipanjang usia serta dipermudahkan segala urusan...aminnn

    ReplyDelete
  8. Sanah helwah Fiza,
    Moga dipanjang kan umur,
    dimurahkan rezeki,
    serta diberikan kesihatan yg baik..

    ReplyDelete
  9. ni gambar fresh hari ni ke? hihi
    Happy Birthday Fiza.. semoga bahagia disamping keluarga tercinta..

    ReplyDelete
  10. hepy birthday sis

    Moga terus diberi kesihatan yang baik berpanjangan, diberkati Allah selalu, dimurahkan rezeki yang banyak, dipermudahkan segala urusan, dan moga terus bahagia sampai syurga sana. amin

    ReplyDelete
  11. happy birthday fiza moga sht walafiat berbhgia selalu dimurahi rezeki n berada di bawah lindungan rahmat Allah panjang usianya.

    ReplyDelete
  12. salams fiza,

    happy birthday pjg umur murah rezeki...muah muahhh muahhhh
    salam peluk cium dari kak mieja:)

    ReplyDelete
  13. Happy Bornday Sahabat. Semoga DIrimu Lebih Berharga...hehehehe...smg apa yang diidamkan akan termakbul. InsyaAllah

    ReplyDelete
  14. Assalam busday Girl..amboi berseri2...hehehe..moga panjang umur, sihat selalu, dimurahkan rezeki, dan May Allah bless u Always Fiza... stay cute yaa!!!!

    ReplyDelete
  15. happy birthday kak Fiza.. ingat baya2 yoorin je.. upss..awet muda.. ya moga sentiasa kekal muda.. panjang umur, murah rezeki, bahagia disamping keluarga.. =)

    ReplyDelete
  16. happy birthday. fyna punya turn lagi 20 hari ^_^

    ReplyDelete
  17. selamat hari lahir fiza, moga murah rezeki dan dipanjangkan usia

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive