Apa nak jadi ni!!!!!

Wednesday, August 19, 2015


Terpulang lah...mau jadi apa. Mau jadi blogger...mau jadi silent reader...hahahaha...Ko  dah kenapa?? Entah lah. Macam terabai plak blog aku ni. Kejap ada...kejap tak der. Dah macam chipsmore. Citer ada jer nih ha. Tapi hilang idea macam mana nak menyusun ayat...ppffttttt...alasan lettew.

Serious....aku bukak blog. Tengok bloglist. Komen kat blog kawan². Mana yang sempat jer lah. Pastu gi kat create new post. Pastu....erkkkkk...apa aku nak taip ni. Macam mana nak mengarang ayat ni...erkkkk...dah kenapa hilang idea ni. Erkkkk...kenapa dengan aku ni tetiba malas tahap langit ketujuh nih???

Kalau tak tu dulu tiap² hari ada jer citer. Nak kata mood raya, raya pon dah habis. Ni tak lain tak bukan. Mood femalas namanya nih. Food review tak citer lagi. Gi jumpa dinosaur pon tak heboh kan lagi nih...haishhhhh....Mood rajin oh! mood rajin rajin. Kembalilah kau wahai mood rajin.


Layan lah gambar sekeping ni dulu. Konon² takut lah nengok dinosaur tu. Nampak sangat tak pandai berlakon. Tu bukan muka takut. Tapi muka senyum...hahaha...Nanti² iolls sharing citer yerp. 

Note: Sorry lah sayang² semua. datang mood rajin nanti kita datang rumah uolls yer.


You Might Also Like

23 komen

  1. Sama la kita..ni tengah ada mood cepat-cepat taip, takut ke lauttt...

    ReplyDelete
  2. cepat2.. nak tau pasal dinasour gggrrrr siap bunyi lagi.. heheheh

    ReplyDelete
  3. hihihi klu pandai berlakon kalah rita... =D

    ReplyDelete
  4. Hahaha masing2 muka comel tgk dinasor.

    ReplyDelete
  5. Terpulang lah mahu fikir apa...mahu masalah atau teruskan saja

    Terpulang lahhh.. sedap kan lagu tu

    ReplyDelete
  6. wahhh takutttttt dinosor makan owang.. cepa tla hapdet. hahahaha kami pun sama u, kadang nak sangat bercerita, tapi memang malas nak tekan publish tu.

    ReplyDelete
  7. Dalam gambar tu, nampak ibunya saja yang takut, anak-anak tak takut.. :)

    ReplyDelete
  8. Sama lah macam saya..
    Cuma saya rasa, kita ni blogger, tak boleh terlalu lama stop menulis...nanti hilang terus semangat tu...susah nak start balik...:P

    ReplyDelete
  9. mood merudum ekk?
    sabo... sabo... kembali ke jln yg benar...
    kipidap!

    ReplyDelete
  10. aishh fiza ni nak kene babab nie...awat malas2 nie...ke pembawakan? hahaahah kalo reason tu boleh digunapakai...kalo tak, jgn ngade2 update cepat heheheeheh

    ReplyDelete
  11. macam real...
    jom, singgah blog ummi, tq
    :

    ReplyDelete
  12. jom jom datang rumah blog yanie ..:)

    www.yanieyusuf.com

    ReplyDelete
  13. hahahah ye la...kalau dah kena angin femalas tu mmg la... sama la dengan saya... kadang sampai kena paksa diri utk menaip... huhuhuhu

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum.

    Akak, klu boleh luangkan sedikit masa. Saya nak minta pendapat akak tentang Young Exec Scheme under UEM. Thanks in advance 😊

    ReplyDelete
  15. mana mood tu kak ilang p mana.. hehehe cari2 cepat..
    lama CT tak jenguk sini..

    ReplyDelete
  16. haha, rasa mcm lawka plak tgk gambar tu. kene cuba lg berlakon

    ReplyDelete
  17. has pun chipsmore. adakah faktor usia? hehe

    ReplyDelete
  18. hehe...biasalah mood pasang surut tu
    semua orang kena
    cepat2 cite pasal dinosaur...nak tahu =)

    ReplyDelete
  19. Gmbr dinosour tu mmg xreal tp gmbr kucing tu btul2 mggambarkan mood M tu..ekeke..mood swing namanya. Biasala kan..nama pun manusia.kiki ..

    Salam ukhuwah

    ReplyDelete
  20. xdapat nk nolong
    jump dinasour kat mana tu ?

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page