Dumex Dugro | Beli 2 Percuma 1

Tuesday, September 01, 2015

Apa yang percuma? Haaaa...kalau ada yang tak tau tu, ni nak bagitau. Buat pengumpul² bekas macam aku nih. Sila dapatkna Dumex Dugro 900g sekarang kalau nak dapat bekas nutrisi istimewa dari Dugro macam ni:


Amacam...menarik kan. Sebab ada separator tu. Senang nak asingkan lauk. Tak yah banyak² bekas dah. Kaler pon merah, kuning dan hijau. Semalam aku dah dapat rembat bekas² nih. Beli 2 percuma 1 bekas kan. Tapi aku beli 2 dumex dugro dapat 2 bekas nutrisi percuma....ssshhhhhh...Kena pandai mengayat. Tu serahkan kat husband jer....ekekeke...Dapat kaler merah dengan hijau. Ni nak kumpul koleksi lagi. Sebab anak ada 3 kan. Mestilah nak sorang satu. Tu pon berebut memasing smalam...ppffttt...Oh! my anak².

Nak bagitau nih. Beli susu ni semalam kat Econsave, Bangi. Harganya RM21.++. Murah lah wei. Paling mahal aku terbeli RM26.++. Banysk jugsk beza tu kan. Disebabkan terdesak susu dah habis, terpaksa ku relakan jugak beli even harga mahal. Skang ni suma kena berkira kan. Kena pandai banding harga. 

Ok....tu jer nak bagitau. Bukan iklan berbayar pon....hehehe...Asalkan blog berupdate. Dah macam chipsmore plak aku rasa. Kejap ada kejap tak der. Sila dapatkan bekas nutrisi dugro ni sebelum kehabisan stok yerp. Tempoh sampai pertengahan Oktober jer ni tau. 

Note: Kejap jer dah September. How time flies.


You Might Also Like

17 comments

  1. susu penting utk anak2 sentiasa perlu ada.

    ReplyDelete
  2. Dah lama berlalu bab beli susu baby...dulu asal hujung bulan je sibuk dok cari kat mana ada sales...skrg tgok harga susu semua mahal...enfakid dulu baru lebih kurang rm85-90 skrg tak silap dah lebih rm100++ utk 1.8kg

    ReplyDelete
  3. mmg cantik fiza, sesuai utk anak2 bawa ke sekolah

    ReplyDelete
  4. haa best nyer la hai! tapi anak baru je tukar ke dutch lady! uhuks.

    ReplyDelete
  5. anak tak mau suus ni..tapi ibu depa nak bekas tu..heheh...cemana entah nak buat?

    ReplyDelete
  6. jgn kata Fiza...dalam ekonimi sekarang JM pun berkira gak walaupun 5 sen...lagi sedih bila ada anak kecil yg perlu minum susu ni kan byk belanja...kalau harga beza dalam RM5 dpt bekas free lagi..untung tu...ini baru pembeli yg bijak

    ReplyDelete
  7. dayyan dulu minum dugro gak fiza.... penah dpt sponsor iklan dari nuffnang jugak heheehehe...

    tapi skrang dayyan minum friso...mencanak2 napsu makan die lepas minum friso nie....rileks jek makan nasi satu senduk penuh....

    ReplyDelete
  8. bagus. jimat. x payah beli tupperware :)
    bekas free gini kekadang sgt cantik and warna menarik.
    berbaloi :)

    ReplyDelete
  9. ehehehe kena beli another dua la baru dapat 1 lagi kan..
    sorang anak satu ehe..

    ReplyDelete
  10. Tak de sapa nak minum susu Dugro Fiza kat rumah ni hihi....nantilah tunggu cucu kot

    ReplyDelete
  11. saya pun kan kalau beli apa-apa barangan
    suka tengok free gift dia
    cuma susu ni anak-anak saya dah lama tak minum

    ReplyDelete
  12. dan kot nak beli susu ni dekat bilion sana. ritu dah beli dua tapi sebab tatau kat mana ada promosi. tak dapet la bekas percuma tu sobsssss

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive