MATTEL Warehouse Clearance!!!

Wednesday, September 09, 2015


Siapa yang tak suka warehouse sale kan. Lebih² lagi warehouse sale barangan mainan anak² yang kalau kita nak beli time tak der sale memang tak mampu poket lah. Harga mainan mengalahkan harga barang orang dewasa. 

Ni nak war² kan kalau masih ada yang belum tahu. Mattel warehouse clearance sales kembali lagi. Great savings on your favorite toys and selected apparel katanya. Iyerlah....yang duit berkepuk memang best lah shopping. Suka sangat buat time orang dah habis gaji kan. Poney warehouse sale haritu pon sama jugak...ppffttt...

Antara barangan yang ditawarkan adalah kasut, bag dan stationery jenama BARBIE. Jenama lain antaranya HOT WHEELS, FISHER-PRICE, THOMAS & FRIENDS, DISNEY PRINCESS, MONSTER HIGH dan juga BOOMCO.

Silalah serbu Mattel warehouse sale ni yerp. Kalau tengah cari mainan anak², boleh lah datang sini. Boleh juga borong mainan untuk bagi hadiah birthday kat kawan² sekolah/taska anak ker kan. Nak borong mainan untuk setahun pon boleh ni...muahahaha...

Kalau nak tau lebih detail, boleh like pagi FB Warehouse Clearance ni. Selalunya dorang akan update barang apa yang akan dijual masa hari warehouse sale tu nanti.

Note: Kalau gi warehouse sale tu, tolong lah jangan bawak baby kecik, Sian kat dorang. 


You Might Also Like

18 comments

  1. adess...jauh btl.. klu dekat dh g dh..

    ReplyDelete
  2. best nih..kalau bawak anak2 memang best la..sambil jalan pakai ambik je masuk troli..hhahah

    ReplyDelete
  3. wah memborong sakan sis !! patut la kt kilang takda stok Hot Wheels dgn barbie :P
    hahhaa

    ReplyDelete
  4. lama dah tka shopping barang baby..dan mgkn akan terus tinggalkan..uhuks.

    ReplyDelete
  5. wuwuwuw bestnya pegi kalau fulus penuh hehehe

    ReplyDelete
  6. Minat tu minat tp kalau baju kita best jugak hihi....ni mainan ....Sapa nak main kat rumah ni

    ReplyDelete
  7. Kalau bawa anak-anak ke sini, kena datang dengan poket tebal dan kereta besau! huhu

    ReplyDelete
  8. Saya tak berapa suka pegi warehouse sale kalau dgn anak2.... bkn apa... kesian... kadang tempatnya panas lps tu ramai sesangat orgnya...

    ReplyDelete
  9. Seronoknya klu dapat memborong kat warehouse sale! Betul, kesian kat anak2 kecil kalau diangkut sekali. Mesti renyah sebab orang ramai bersesak-sesak.

    ReplyDelete
  10. kalau anak2 jumpa ni mesti kene pow lah

    ReplyDelete
  11. mujur la jauhhhhh kalau tidak clear jugak la wallet laki purse bini kihkihkih

    ReplyDelete
  12. Tak pernah pergi warehouse sale ni.. Tulah. Sebab takde yg nak jaga baby.. Lagipun mmg xkan keluar jenjalan saja tanpa anak-anak..

    ReplyDelete
  13. Warehouse mmHg menarik ... Tapi tak tahan org nyer ramai sangat ...

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive