Salam Aidiladha 1436H

Wednesday, September 23, 2015

Ada yang dah cuti ker? Aku masih bekerja. Tapi terpaksa amik half day harini. Transit Iman Hakimi ngan Qahirah tutup. Boleh plak aku tak tahu sebab tak teringat nak tanya dan dorang pon tak bagitau yang harini tutup...ppffttt...Nasib nursery Qhalif bukak. Tumpang dorang kat nursery. Kebetulan plak aku tanya bukak sampai petang ker half day? Half day katanya...pffttttt...Sebab aku tak apply leave lagi. Pagi ni masuk office terus apply. Haishhhhh...nasib bos luluskan. Erkkkkk...Panjang plak mukadimahnya yerp.


Salam Aidiladha 1436H dan selamat menunaikan ibadah qurban buat semua umat islam di serata dunia. Buat jemaah² Haji semua, semoga dapat menunaikan rukun islam yang ke 5 ini dengan sempurna dan semoga mendapat haji yang mabrur, insya'allah. Dan smoga di permudahkan semua urusan dan perjalanan. Beruntungnya mereka yang berpeluang menjadi tetamu ALLAH. Harapan aku smoga dapat menjejakkan kaki ke sana satu hari nanti. 

Note: Balik ni nak merendang ayam. Harap² ayam tak habis lagi sebab semalam ayam dah out of stock.





You Might Also Like

10 komen

  1. Salam Aidiladha, Sis Fiza. Selamat merendang :)

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya kak fiza sekeluarga...

    ReplyDelete
  3. Salam AidilAdha buat awak sekeluarga..

    ReplyDelete
  4. Salam Aidiladha buat Fiza sekeluarga. Semoga kehidupan kita semua sentiasa diberkati Illahi... aamiin.

    ReplyDelete
  5. Salam Aidiladha sis..

    Artikel Paling HOT..
    HOT ITEM LeoRa Fragrance 4 Women
    HOT ITEM LeoRa Fragrance 4 Men
    Follow blog AM DISINI
    Hadiah daripada AM untuk sahabat AM DISINI

    Terima Kasih
    AlongMisuari

    ReplyDelete
  6. Selamat hari raya aidiladha....

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page