10 Tahun Bersama | Happy Wedding Anniversary!!!

Thursday, November 26, 2015

26th NOVEMBER 2005 - 26th NOVEMBER 2015 = 10 TAHUN


Even dan 10 tahun kawin, wajah tu masih maintain macam baru kawin...muahahaha...dasar perasan. Alhamdulillah...sedekad sudah usia perkahwinan kami. Macam tak percaya jer dah 10 tahun melayari alam rumahtangga. Dah melepasi fasa kedua. Dalam erti kata pada fasa ini suami isteri sudah memahami sikap pasangan masing-masing. Sudah maklum apa yang boleh jadi punca konflik dan cara mengelakkannya.

Sedekad yang penuh dengan memori...Suka, duka, pahit, manis, ribut, taufam, tsunami sampai ada masanya rasa nak tersungkur...cukup rencah nya. Tapi alhamdulillah...Masih kekal bertahan. Terima kasih ALLAH sebab memilih aku untuk menjadi insan terpilih menerima ujian dariMU ini. Kunci untuk semua ini adalah 'SABAR'.


10 Tahun usia perkahwinan dengan kehadiran 3 amanah dariNYA ini sebagai pelengkap dan penyeri rumahtangga. Ada yang bakal menyusul???...Insya'allah...doa² kan lah. Kita hanya merancang. Tapi DIA perancang terhebat. 


Happy 10th Anniversary suami. Growing old with you is the best thing I could ever dream of. I will continue to gather all my strength to love you. Inshaa'allah...jika dengan izinNYA. Smoga dugaan yang pernah dilalui membuatkan hubungan kita makin matang, kuat, mekar, erat dan hangat...I Love You.

Semoga diberi kekuatan untuk terus melayari alam rumahtangga yg penuh cabaran dan dugaan ini dengan penuh tabah dan sabar. Maaf suami jika aku tak sempurna di matamu. Maaf di atas segala kelemahan dan kekhilafan sepanjang menjadi zaujah mu.

Note: Pepagi dah hantar WhatsApps. Ingatkan husband lupa tarikh. Biasalah orang lelaki kan selalu lupa tarikh² penting ☺☺


You Might Also Like

33 comments

  1. Barakah Lakuma Fii Khair..
    Semoga berpanjangan hingga ke syurga Fiza..

    ReplyDelete
  2. Happy 10th anniversary to both of you...
    May live happily until Jannah :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah buat fiza dan hubby... kipidap k

    ReplyDelete
  4. x berubah sgt 10 tahun.. ada petua awek muda.

    ReplyDelete
  5. Happy 10th anniversary..semoga bahagia selalu dan sentiasa dirahmati Allah...

    ReplyDelete
  6. wehh saperlar tak sayang bini, tapi ada mak kann., kannns ;p
    tahniahnyerr

    ReplyDelete
  7. happy eniversary, fiza.
    moga kekal hingga ke jannah.

    ReplyDelete
  8. So sweet :) yup sana sini aku doakan dan sekali lagi aku doakan kau berbahagia bersama suami dan anak-anak tercinta sehingga ke jannahNYA :)

    ReplyDelete
  9. Ya Allah nok...Alhamdulillah...
    aku tumpang hepi sangat tengok korang...dah 10 tahun ko menempuh alam rumahtangga...
    aku doakan yg baik2 utk ko dan family ye...
    sweet family!

    ReplyDelete
  10. happy anniversary beb...!!!moga kekal sampai akhir hayat..elok dah ni nak tambah umat Muhammad sempena anniversary... : )

    ReplyDelete
  11. selamat ulang tahun fiza,,, semoga bahagia till jannah,, pejam celik pejam celik dah sepuluh tahun kan... pejam celik pejam celik anak dah besar dah hehehe

    ReplyDelete
  12. happy anniversary Fiza semoga kekal hingga ke jannah bersama anugerah Allah tu ya

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah ...semoga kekal bahgia hingga hujung nyawa...

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah
    happy anniversary buat akak dan suami.
    pppstt: ramainya geng blogger celebrate anniversary bulan nov. hikhiks.
    yg sy tahu

    saya 15/11
    okje 18/11
    neenanuar 19/11
    kira sakura 10/11
    syamimi 2/11
    akak 26/11

    ReplyDelete
  15. Barokallah...Tahniah dari kakak Fiza
    Moga pelayaran bahtera dikemudi terus dgn kasih-sayang dan kebahagiaan berpanjangan.

    ReplyDelete
  16. Salam... tahniah fiza n mg kekal bahagia hingga ke jannah amin2

    ReplyDelete
  17. selamat ulangtahun kak..moga trus kekal bahagia hingga hujung nyawa seterusnya ke syurga..

    ReplyDelete
  18. Happy 10th Anniversary to u both.
    semoga perkahwinan ni berkekalan hingga hujung nyawa..
    walau apa pun yang melanda ikatan kasih sayang tetap kukuh.

    ReplyDelete
  19. Tahniah...sama la kita...saya dah masuk 10 baru ni...memang jenuh nak sampaikan ke angka 10 tu jadi alhamdulillah....

    ReplyDelete
  20. Happy wedding anniversary, Sis Fiza. Moga terus mencoret memori2 indah bersama :)

    ReplyDelete
  21. Mesti la dia ingat. Kan isteri dia. Happy anniversary Fiza.

    ReplyDelete
  22. assalamualaikum fiza...tahniah2 fiza semoga jodoh ini kekal hingga hujung nyawa hendaknya aamin...;)

    ReplyDelete
  23. syukur alhamdulillah..
    smoga kbhgiaan milik kalian berdua selamanya..bersama anak2 tersayang...
    still Jannah..insyallah

    ReplyDelete
  24. sekejap je kan dah 10 tahun. bukan satu tempoh masa yang singkat tu. hepy anniversary both of u. moga sentiasa bahagia sampai syurga amin

    ReplyDelete
  25. alhamdulillah.. moga selamanya bahagia dan dimurahkan rezeki =)

    ReplyDelete
  26. alhamdulillah...tahniah fiza moga jodoh berkekalan hingga ke dalam syurga Allah swt

    ReplyDelete
  27. sweet je.. semoga kekal ke akhir hayat.. aminnn

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive