The Big Bad Wolf Book Sale 2015 | Serigala Buruk Yang Besar Kembali Lagi!!!

Monday, November 23, 2015

Ada yang tak tau lagi ker? Ni nak bagitau.


Event: The Big Bad Wolf Book Sale 2015
Date: 4 - 14 December 2015
Time: 7.00 am (4 Dec 15) - 12.00 mid night (14 Dec 15)
Venue: Mines Convention Center (MIECC)

Buat ulat² buku, pencinta² buku, pengumpul² buku...LADIES and GENTS, BOYS and GIRLS, MOMMYS and DADDYS, BIG BAD WOLF 2015 kembali lagi. Sebelum nak shoping sakan buku² kat BBW ni, jangan lupa asingkan dulu duit untuk kelengkapan persekolahan anak² yerp. Penting tu. Kang over budget plak.

Buat peminat Harry Potter

Untuk anak²

Memang tak rugi pergi sebab memang terlajak murah. Macam² buku ada. Kalau cuti banyak lagi, bley gi weekday. kalau gi weekend memang ramai umat manusia dalam tu. Buku yang beli masa BBW dulu pon tak habis baca lagi...hahaha... 

Untuk maklumat lanjut, boleh klik [SINI] dan [SINI]. Jangan lupa tarikh tu tau. Rugi kalau tak pergi ☺

Note: Harini ni last day skolah. Jalan pon dah start lengang. Memang best sangat 


You Might Also Like

20 comments

  1. Alamak tak sabar nak terjah ni..huhuhuhuhuuu

    ReplyDelete
  2. malangnye zura bukan ulat buku. huhuhuhu
    buku yg beli haitu pon belom abes baca. hehehe
    tapi ramai jugak ulat buku kat mesia nih kan. setiap kali ade BBW ni mesti orang penuh sesak. sampai ade yang sanggup pergi pagi2 hari kan~

    ReplyDelete
  3. yeayyy dh ade balikkkk..nak gieeeee!!!..

    ReplyDelete
  4. memang best bila ke BBW ni... harap-harap tahun ni dapat ke sana lagi

    ReplyDelete
  5. Untunglah mereka yg duduk dekat-dekat sana tiap tahun dpt borong buku offer
    Kakak tak pernah pergi Fiza. Biasa anak-anak yg suka pergi.

    ReplyDelete
  6. Banyak masa lagi...cuti sekolah ni pasti lebih ramai yang serbu...acara yang sangat bermanfaat...terutama dimusim cuti sekolah ni..

    ReplyDelete
  7. dh lama tak pegi wolf book sale nih .,

    ReplyDelete
  8. wahh bestnya, bawak budak2 ni memang seronokla mencari buku

    ReplyDelete
  9. ramai orang.. sekali je pergi pastu tak tau nak beli buku apa.. ahaha.. tunggu anak besar sikit la baru jinakkan kaki ke sana

    ReplyDelete
  10. Nani nak gi yang dkat pwtc weekend ni. Yang BBW ni tengok bajet dulu macam mana. Hahahaha.

    ReplyDelete
  11. wah...ada lagi ye
    yang sebelum ni tak sempat pergi
    ingat nak singgah juga this time
    thanks sharing ye fiza

    ReplyDelete
  12. Serigala ni bnyk jual buku BI kan....

    ReplyDelete
  13. ya banyak buku boleh di beli dan ini masanya didik anak minat membaca

    ReplyDelete
  14. memang kena terjah ler sbb anak2 kaki & hantu buku he3

    ReplyDelete
  15. rasanya dah duatiga tahun juga BBWB ni dianjurkan. Sekali pun aku tak pernah pergi. Macam tak berminat je hihi

    ReplyDelete
  16. akan ku tunggu serigala ni mengganas di melaka :)
    nak ke mines tu hu hu hu hu...
    mr.asben mesti tak approved punyer la ha ha ha...

    ReplyDelete
  17. Fiza, I punya buku yang beli masa BBW 2014 pun belum habis tau. Kalau I nak pergi kali ni memang minta kena hempuk dengan HDlah. Katanya I takda masa baca buku sekarang ni sebab tengah kemaruk drama Korea. Eh, BBW takda jual DVD Korea ke? Keh3x...

    ReplyDelete
  18. time ni borong buku memang superb.. buku ratus2 tinggal brapa hinggit je.. siap usung luggage dulu..

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive