MATTEL Warehouse Clearance!!

Tuesday, March 22, 2016

Berita baik buat penggemar2 mainan berjenama FISHER PRICE, BARBIE, HOT WHEEL dan yang sewaktu dengannya. Selalunya makpak yang over nak beli menan untuk anak kan. Pada hal anak wat lek jer. Maklumlah... Kecik2 dulu tak dapat menan yang best2 macam bebudak skang. Kalau beli tu bolehlah tumpang sekaki main skali ngan anak kan...ahakssss...

Ok... Tak nak melalut lebih dan tak nak bazirkan quots HP ni. Detail as below:

Date: 24 - 26 March 2016
Time: Thu - Fri (10.00 am-6.00 pm) & Sat (10.00 am - 4.00 pm)
Venue: Event Hall,  1st Floor
             The School @ Jaya One
             72A Jalan Universiti
             46200 Petaling Jaya

Sesuai sangat kalau nak gi sebab dah gaji kan. Terjah... Jangan tak terjah.


You Might Also Like

4 comments

  1. bestnyer..kalau bw anak2 ni cfm poket kering...haiz!

    ReplyDelete
  2. Ya Allah Fiza, nasiblah anak-anak kak ana dah besar2 kalau tak memang ni lah koleksi depa masa kecik2 dulu, pantang ada yang baru, sampai sekarang masih simpan elok dalam kotak anak2 barbie depa :)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive