5 Bulan dah!!!

Friday, July 29, 2016

Haaaa... Dah 5 bulan dah. Cepat betul masa kan. Kejap jer dah 5 bulan. Apa yang 5 bulan nya? Ni lah. Dah dobot Harraz ni dah 5 bulan harini.


Alhamdulillah... Masih mendapat khasiat susu ibu sepenuhnya. Si ibu pon masih gigih mengepam hari² kat office untuk menambah stok susu yang makin hari makin berkurangan disebabkan permintaan yang makin meningkat. Nampaknya bukan kena mengepam kat office jer. Kat umah pon kena mengepam gak. Selalu weekend memang direct feeding jer. Memandangkan frozen EBM pon tinggal berapa jer ni. Kena merajinkan diri jugak bangun malam mengepam... huhuhu.... Kuat nyusu budak nih. 

Perkembangan lain... Dah boleh meniarap. Tapi tak pandai nak pusing balik. Kekadang lepas kekadang tak lepas. Kalau tak lepas tu pepaham jer lah. Nangis lah dia minta tolong. Pastu habis basah tilam dek ailio dia yang wangi tu. Kalau dah meniarap kan. Meleleh ailio. 

Lain² perkembangan... Sama jer macam bayi² lain yang seusia. Kang citer banyak² sangat apa yang anak aku dah pandai ada yang annoying plak... Hehehehe... Bulan depan dah boleh makan dah. Jadi si ibu kena bersiap sedia dari sekarang kumpul menu² untuk Iman Harraz. 

Note: Sorry lah. Tak sempat nak terjah rumah uolls. Kekangan masa lah skang ni. huhuhu...


You Might Also Like

3 comments

  1. comelnya baby fiza...usia 5 bulan sdg sedap mendokong ni.

    ReplyDelete
  2. Sekejap je dah 5 bulan ye Fiza.... APa lagi proses le sorang lagi hihi

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive