Selamat Hari Lahir Iman Hakimi!!!

Friday, July 01, 2016


Alhamdulillah... Genap 9 tahun dah usia anak bujang nih. Dah nak sama tinggi ngan ibu dah. Kalau throwback balik saat² nak melahirkan Iman Hakimi, time ni ibu masih kat hospital. Tengah relax² nak tunggu jalan bukak. The day before dah kluar tanda darah. Tapi ibu relax lagi sebab tak sakit. Tapi esoknya wan dah soh gi hospital. Sampi hospital pagi tu jalan baru bukak 3 cm.

Doctor terus tahan. Sampai lah pukul 8.30 malam jalan hanya bukak 4 cm. Nak tak nak terpaksa induce. Bila dipaksa bersalin ni memang semacam sakitnya. Lebih² lagi bila kembar darah. Memang bisa. Alhamdulillah... awak selamat lahir dengan berat 3.3 kg. 

Selamat Hari Lahir Iman Hakimi Bin Husaini. Doa seorang ibu sudah semestinya inginkan anaknya berjaya didunia dan diakhirat. Smoga membesar sebagai anak yg soleh. Ditetapkan hati dan dikuatkan iman dalam apa jua cabaran yang mendatang 💪💪

Ibu 👩, Abah 👨, ‪#‎qahirah‬ 👧, ‪#‎imanqhalif‬ 👦 dan adik ‪#‎ImanHarraz‬ 👶 sayang abg #imanhakimi ketat2 😘😘. Nanti kita celebrate birthday awak yer. Ibu tak sempat nak buat kek lah sayang. Kila beli jer lah sepotong. Ada masa nanti ibu buat kek feveret away yerp. 

Note: Harini ni last day keja. 



You Might Also Like

5 comments

  1. Semoga panjang umur.
    Jadi anak yang solleh.
    Jadi anak kebanggaan ibu bapa.
    Aamiin.

    ReplyDelete
  2. Happy birthday Iman Hakimi... semoga sentiasa ceria, berjaya dalam pelajaran dan menjadi mukmin yg cemerlang di dunia dan akhirat... aamiin... :)

    ReplyDelete
  3. syukur alhamdulillah..
    hppy birthd iman..
    smoga mbesar mjd ank y soleh serta bjya dlm khidupan dunia serta akhirat..amin


    selamat hari raya aidilfitri
    maaf zahir & batin

    Love,
    Lya Afrina ;-)

    ReplyDelete
  4. happy birthday iman !! sama bulan dgn kak nina.. hehee
    tak lama jd anak teruna dh

    ReplyDelete
  5. happy birtday !!!!

    p/s : anak bujang awak sama baya dgn anak dara kita :)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive