MATTEL Warehouse Clearence!!

Friday, September 23, 2016


Woot... woot... Ada yang terlepas pandang ker pasal Mattel warehouse clearence nih? Ok... Kalau ada yang tak tau lagi, Ni nak bagitau. Mattel Warehouse Clearance sedang berlangsung skang nih. Dah start 21 September rabu baru ni. Tapi tu untuk MAXIS Postpaid users yang dijemput untuk Exclusive Preview saja. Kalau korang nak serbu, detail seperti diatas yerp. Aku malas nak taip.


Ni antara barang² yang aku rajin nak tepek kat sini. Kalau korang rajin, gi lah tengok sendiri kat page [FB Page Warehouse Clearance] tu. Ada macam² hokay. Nak cari bag sekolah pon boleh. Brand Fisher Price antara brand yang terkenal dan aku suka. Ada gak yang murah. Rasa macam nak pergi jer. Nak cari mainan Harraz. Sian Harraz tak der mainan... huhuh... Orang gomen dah gaji kan. Apa lagi, gi lah serbu. Nak cari hadiah birthday untuk anak pon boleh nih. Erkkkk... Birthday anak dara Ahad ni lah. 

Note: Have a great weekend uolls ☺


You Might Also Like

2 comments

Popular Posts

Labels

Blog Archive