LEGOLAND® Malaysia Resort | Nikmati Diskaun 35% Untuk Pemegang Kad Maybank

Wednesday, October 19, 2016

Ada yang teringin nak bawak anak-anak pergi Legoland ker? Siapa yang tak teringin kan. Saya pon ada impian nak bawak anak-anak pergi Legoland ni. Ada rezeki nanti sampai lah tu kan. Ni nak share dengan korang semua yang merupakan pemegang kad Maybank. Diskaun untuk masuk Legoland Resort Malaysia tau. Bukan sikit punya diskaun. Boleh tahan banyak jugak lah.


Nak tahu tak, LEGOLAND® Malaysia Resort dan Maybank telah bekerjasama sekali lagi dengan memberikan tawaran yang ekslusif kepada pemegang kad Maybank bersempena dengan perasmian LEGO® Ninjago ™ The Ride. Pemegang kad Maybank boleh menikmati diskaun yang menakjubkan ini sebanyak 35% bermula dari 5 Oktober 2016 sehingga 30 Oktober 2016. 

Wahhhh... Banyak juga tu 35%. Memang berbaloi-baloi kalau beli nih. Meh bandingkan harga sebelum dan selepas:

Annual Pass
Original Price vs. promotion
Adult Standard Annual Pass
RM 320 RM208
Child/Senior Citizen Standard Annual Pass
RM 245 RM159
Adult Premium Annual Pass
RM 450 RM292
Child/Senior Citizen Premium Annual Pass
RM 450 RM292


Nampak tak perbezaannya yang banyak nih. Kat mana nak beli?
  • Online: www.LEGOLAND.com.my/promo/MBBOnline2016 from 5th Oct - 30th Oct
  • LEGOLAND’s ticketing window from 5th Oct  - 30th Oct, Time: 10:00am – 5:00pm
  • Roadshow at Aeon Bukit Indah Johor 4th – 9th Oct 2016, Time: 10:30am – 10:00pm
Upcoming Grand Launch of LEGO® NINJAGO™ The Ride – Nov 2016

The upcoming LEGO® NINJAGO™ The Ride is the largest new addition to the premiere family theme park with breakthrough attractions that promise to be a real game-changer to the theme parks around the world. The ultimate 4D indoor ride will feature never-seen-before technology manufactured by Triotech, a world leader in media-based interactive attractions, and features Maestro™ hand gesture technology that enables guests to control the outcome of their adventure through the power of their hands without the use of a handheld device. The attraction is set to be a 4D indoor ride inspired by the popular LEGO® line of NINJAGO™ toys and a related TV series. Riders play as Ninja warriors in training under the guidance of NINJAGO™ character Master Wu to vanquish a legion of enemies from snake tribes, ghosts and skeletons to the Great Devourer.

Untuk maklumat lanjut, promosi atau aktiviti, boleh hubungi nombor nih 07-597 8888. Boleh juga layari:




You Might Also Like

4 comments

  1. memang mahal nak masuk legoland tu..tuari pegi pun atas tiket media..so dapatlah ronda dengan anak2..ni hujung bulan ni pun tak dapat nak join event kat sana untuk pelancaran ninja tu..insya allah..satu hari nanti bolehlah bawak anak2 ke sana

    ReplyDelete
  2. Bila la aku nak dapat bawak anak2 ke sini :(

    ReplyDelete
  3. Tak sempat tunggu cuti sekolah.. Kalau tidak mesti ramai parents bawak anak2 pegi legoland nih..

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive