Selamat Tinggal BLOG!!!

Wednesday, October 26, 2016


Selamat tinggal lah sangat Sedih woihhh. Sejak bila blog #makanakempat ni termasuk dalam kategori porn. Pagi ni bukak blog ok lagi. Tengah semangat nak update tetiba internet connection error. Lepas lunch baru ok. Pastu nak sambung update entry. Sekali keluar notification macam ni... Huhuhu... 😔😔

Hilang mood dibuatnya. Try restart balik PC. Kot-kot ada keajaiban. Tapi hampa belaka. Buka link blogger lain yang aku ingat link nya. Masih boleh dibaca. Ada beberapa blog yang kluar notification macam nih. 

Ker office dah blocked? Tapi kenapa link lain boleh masuk? Kalau office dah blocked blogspot, tak boleh nak bukak blog lain dah. Sebelum ni banyak blog yang aku tak boleh bukak. Ada domain dotcom yang boleh baca and ada yang tak boleh. Blogspot pon macam tu jugak. Ada yang boleh and ada yang tak. Mana yang aku dah lama tak tinggalkan jejak tu ini lah masalahnya. Kena pakai HP. Tapi tu lah... Leceh sangat. Dengan ada blog yang tak mobile friendly. 

Hurmmmm... Sedih lah kalau dah kena blocked macam ni. Tak best kalau blogging pakai HP nih. Hope sementara jer lah. Mana tau esok dah ok kan. 

Note: Ada entry review nak kena buat nih 😔😔

You Might Also Like

12 comments

  1. ye ke sis jd cam ni.... erm... nak try search yg lain juga la....

    ReplyDelete
  2. Nani pun tak suka gak kalau guna hone. Susah !

    ReplyDelete
  3. ingatkan dah berhenti berblog dah...

    ReplyDelete
  4. sabar jela akak huhu
    https://mellyacrayola.blogspot.my/

    ReplyDelete
  5. hopefully semua okay ye . hari tu I pun tetiba taklehj bukak blog kat office. ingatkan office dah block, baru nak membebel. rupanya ada problem apa entah. hehee

    ReplyDelete
  6. Memang kalau ini jadinya siapa pun sedih Fiza
    Harap-harap ada miracle can resume your blog back to normal.

    ReplyDelete
  7. Moga dipermudahkan segala urusan aamin

    ReplyDelete
  8. Alamak! Blog kite boleh bukak tak kak? Kite pon dah lama update blog guna phone je.. Huhu..

    ReplyDelete
  9. Alamak! Boleh ya terjadi macam ni. Ngerinya... Kalau terpaksa ucap selamat tinggal pada blog, mahu sedih yang amat. Tapi macamana Fiza update entri ni kalau tak boleh masuk draft blog?

    ReplyDelete
  10. terkejut aju tadi fiza, aah kat opis aju dulu mmg ada blog kene block, lepas tu ok dah, memang tak best wat entry dgn HP, tp lelama terbiasa dah fiza :)

    ReplyDelete
  11. Pernah jadik gini.
    Gabra tau! Boring la if kat opis x dpt blogging.
    Rupanya masa tu memang server problem tau.
    After 2-3 ari ok.

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive