Promosi Pakej Photography Mampu Milik Dari Jelita Images

Monday, December 18, 2017

Promosi Pakej Photography Mampu Milik Dari Jelita Images | Gambar memainkan peranan penting dalam sesebuah majlis. Tak kira apa majlis sekali pon. Bila tengok gambar-gambar yang cantik, kau pon rasa teruja dan kagum dengan hasil tangkapan seorang photographer. Macam mana seorang photographer tu boleh menangkap gambar yang cantik. Mesti ada cara dan tekniknya kan. Especially sekali bila tengok gambar orang kahwin. Teringat gambar masa kau kahwin 12 tahun lepas… hahahaha…


Bukan tak cantik. Tapi gambar kahwin aku dulu buat dekat rumah jer. Tak ada buat outdoor photoshoot macam pengantin-pengantin sekarang. Tapi tu lah…. Bila tengok gambar-gambar kahwin yang cantik ni rasa macam nak sewa baju pengantin dan nak ambil gambar kawin lagi sekali. Kalau boleh nak buat outdoor photoshoot. Kalau buat photoshoot untuk wedding anniversary pon ok jugak kan. Bergambar dengan anak-anak sekali… hurmmm… 


Promosi Pakej Photography Mampu Milik Dari Jelita Images 


Tapi tu lah… Nak pilih photographer pon bukan mudah tau. Kena cari yang betul-betul buat photographer secara serius. Musim orang kahwin kan. Banyak jer photographer yang menyamar. Konon nya dah biasa amik gambar untuk majlis-majlis besar. Tapi bila dah dapat duit, terus lesap. Gambar tak cantik lah. Paling haru, gambar langsung tak dapat. Ni antara kes yang aku pernah baca. Sebab tu kita kena buat survey sebelum mengambil khidmat seorang photographer. 


Kalau dah survey tapi tak tahu nak pilih photographer yang mana untuk majlis korang nanti, apa kata korang try dengan Jelita Images. Gambar-gambar yang dihasilkan sangat lah cantik. Jelita Image menyediakan perkhidmatan photographer bukan saja untuk majlis perkahwinan tapi untuk majlis-majlis yang lain seperti:

Majlis Korporat


Untuk company-company yang selalu buat event, memang khidmat photographer sangat diperlukan. Especially untuk event-event besar kan. Macam dinner, family day, open house, signing ceremony dan macam-macam lagi lah.

Majlis Pertunangan


Boleh jer kalau nak suruh adik beradik atau saudara mara yang tolong ambil kan gambar. Tapi tak secantik gambar yang diambil dari photographer kan. Kalau ada modal lebih, boleh lah upah photographer yang berpengalaman. Gambar memang dah tenru-tentu cantik kan. Untuk majlis pertunangan rasanya tak banyak sangat modal untuk dikeluarkan.

Photoshoot


Kalau nak buat gambar kenang-kenangan satu family, elok sangat buat photoshoot. Macam photoshoot untuk raya atau untuk wedding anniversary. Untuk orang yang berniaga, boleh jugak buat photoshoot untuk barang-barang yang diniagakan tu. Nampak lah gambar tu lebih cantik dan boleh menarik minat orang nak membeli nya kan.

Baby Showers


Trend ibu muda zaman sekarang. Mesti nak buat baby showers sebelum kelahiran anak yang dikandung kan. Kenang-kenangan gittew. Memang ramai yang buat baby showers ni. 

Korang tengok jer lah gambar-gambar ni:

Antara gambar outdoor photoshoot


Outdoor Photoshoot

Family Photoshoot

Semuanya cantik-cantik kan. Tak teringin ker nak amik khidmat photoghraper untuk majlis korang nanti? Sebab Jelita Images tengah buat promosi hujung tahun. Year End Sale 2017 is back!!! Kalau korang nak tahu HARGA PROMOSI PAKEJ PHOTOGRAPHY 2 EVENT NIKAH DAN SANDING HANYA RM1599 Sahaja! (sebelum RM1999)

Yaa betul!! Harga hanya RM1599 untuk NIKAH + SANDING! Cepat booking sekarang! sebelum tarikh majlis anda penuh 2018 nanti !! rugi kalau lambat :)

2 EVENT (NIKAH + SANDING) RM1599
✔ Exclusive photobook + case (40ms)
✔ canvas frame size 20x20
✔ termasuk outdoor juga ya!!
✔ gambar dalam pendrive eksklusif

# tertakluk pada terma dan syarat

Jangan risau sebab Jelita Images dah bertapak sejak dari tahun 2011 lagi. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Jelita Images dan detail pakej yang lain, korang boleh pm page Jelita Images atau Whatsapp terus di:



Facebook: Jelita Images



You Might Also Like

21 komen

  1. sama la kita fiza, saya pun kawen dulu tak ada tangkap gambar outdoor ni mcm pengantin skrg..jeles plak kita..okey, nanti nak guna la khidmat photography majlis cukur jambul anak..haha..#moodveranganon

    ReplyDelete
  2. rasa macam.nak photoshot gambar satu family, cantik hasil tangkapan tu

    ReplyDelete
  3. Nasib baik dah kawen, nasib baik anak dah besar. Hahahhaa. Tapi harga promo dia nampak menarik je. Kalau harga event selain perkahwinan mesti lagi murah kan

    ReplyDelete
  4. Nak cari photograoher kena cari yang berpengalaman untuk mendapatkan foto yang akan menyimpan seribu memori. Jelita Images salah satu yang kita boleh pilih.

    ReplyDelete
  5. Not bad juga harga dia dengan hasil gambar lawa. Boleh letak dalam list untuk ambil gambar family nanti.

    ReplyDelete
  6. Teringin pulak nak bergambar camni kan. Dah jadi trending sekarang ni outdoor phootshoot, akak pon nak lah jugak
    Jom tingkatkan trafik blog anda dengan 12 tip sempoi ini

    ReplyDelete
  7. Cantik2 gambar tu kak fiza. Memang puas hati lah org kata. Harga pun menarik lagi2 tgh ada promosi ni kan. Siapa plan nak kawen boleh lah usher servis JI ni

    ReplyDelete
  8. Rasanya saya lama lagi. Eh! Haha. Tapi suka tengok gambar kahwin yang cantik2! Kalau ada member nak kahwin boleh lah suggestkan yang ni. 😃

    ReplyDelete
  9. gambar-gambarnya terang dan jelas.. gambar outdoor tu yang cun tu.. hehehe.. boleh sebarkan kat kawan2 ni..

    ReplyDelete
  10. Sekarang ni apa2 majlis pun dah memerlukan photographer. Sebab kita nak ada moment detik indah tu kan. Gambar pun lagi cantik dan berkualiti.

    ReplyDelete
  11. cantik-cantik gambar yang mereka ambil. bolehlah suggest kat kawan yang nak menikah tahun depan nanti

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  12. Macam tau2 je SA tgh survey official photog...bleh la contact yg ni..cantik2 gambonya..harap harga pun reasonable...

    ReplyDelete
  13. bestnya ada org promo pasal shooting saya pun dah bersara dari shoot so sy support untk shooting menarik mcm nie.

    ReplyDelete
  14. The package looks affordable. I thinking to book for my family photo soon.

    ReplyDelete
  15. Memang kena cari photographer yang berpengalaman untuk rakam detik-detik manis kan. Bila lihat hasil outdoor photoshoot memang cantik! Memang berbaloilah pakej harga promosi dari Jelita Images

    ReplyDelete
  16. Cantik betul gbr-gbr tu nti blhlah amik bila anak kak kahwin

    ReplyDelete
  17. Kawen sekali je..jdi mmg kena btol2 cari pakej photography yg btol2 berbaloi kan.. nak buat kenangan..🤗

    ReplyDelete
  18. Bestnyaaaaa.... gambar dia lawa-lawa. Harga pun boleh tahanlah. Nnt kita terjah page jelita images ni

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page