Diskaun Sehingga 80% Sempena Lazada The Big Baby Fair

Friday, March 30, 2018

Diskaun Sehingga 80% Sempena Lazada The Big Baby Fair | Ada yang tertunggu-tunggu jualan istimewa dari Lazada untuk The Big Baby Fair ke? Mesti korang tersenyum-senyum bila baca tajuk tu kan. Siapa yang tak suka shopping. Kalau dulu selalu beli barang untuk diri sendiri. Tapi bila dah jadi emak-emak ni kan, barangan keperluan anak lah yang selalu kita cari. Lagi pon kan, barangan keperluan anak ni boleh tahan mahal jugak. Melainkan kalau beli masa tengah sale. Macam Diskaun Sehingga 80% Sempena Lazada The Big Baby Fair ni lah.


Memang setiap tahun Lazada akan buat The Big Baby Fair ni dan ianya sudah pon bermula dari 28 Mac hingga 1 April. Banyak tawaran ekslusif yang diberi dan juga diskaun sehingga 80% yang akan merangkumi pelbagai produk bayi terbaru dan juga dari 19 jenama penjagaan bayi seperti Drypers, Petpet, Mamypoko, Pediasure, Philips Avent, Fisher Price dan banyak lagi lah. Memang menarik sangat. Rugi kalau korang tak grab peluang ni.

4 Sebab Kenapa Shopping Dekat Lazada The Big Baby Fair ni Best


Ni nak menghasut jugak ni. Kenapa korang patut shopping barangan bayi dan anak-anak di Lazada The Big Baby Fair. Sebabnya:

Tak perlu Bersesak-Sesak


Iyer… Hanya duduk depan PC dan pilih barang-barang yang hendak dibeli dan bayar. Tapi kena make sure akaun dalam bank mencukupi lah yer sebelum nak shopping tu.. Hehehe… Tak payah lah nak pergi shopping complex atau nak bersesak-sesak dekat Baby Fair yang ramai umat manusia tu. Kalau ada baby fair memang aku tak pergi pon. Sebab tak sanggup. Duit minyak pon selamat. Kepala pun tak pening nak hadap jalan yang sesak tu kan dan tak perlu nak pusing-pusing mall cari parking.

Penjimatan Berganda


Seperti kita sedia maklum, barang keperluan anak ni lagi mahal dari barang keperluan untuk orang dewasa. Pampers, susu, baju dan keperluan lain lagi lah. Semua nya mahal tau. Lebih-lebih lagi kalau barangan tu berjenama. Boleh buntang biji mata tengok harganya. Jadi… Untuk lebih penjimatan, memang korang kena shopping dekat Lazada The Big Baby Fair sebab diskaun sehingga 80% tu. Memang jimat sangat ni.

Tawaran Ekslusif


Haaaa… Tawaran ekslusif yang aku maksudkan ni, korang akan dapat banyak kelebihan kalau shopping dekat Lazada The Big Baby Fair. Antaranya:

  • Penghantaran Percuma. Memang dah jimat kos shipping ni sebab kos shipping pon dah naik.
  • Tawaran Combo
  • Baucer… Dah murah, tambah murah lagi kalau ada boucer.
Yang paling menarik dalam tawaran ekslusif ni, The Big Baby Fair ada menawarkan Panduan Bersalin untuk bakal-bakal ibu dan juga Milk Formula Guarantee atau Jaminan Formula Susu. Wahhh… Kalau beli susu ada jaminan lah. Bagus sangat ni.

Contest Untuk Followers Media Sosial Lazada


Sambil membeli belah, korang boleh jugak join contest yang di anjurkan untuk pengikut-pengikut media social Lazada. Hadiahnya pon boleh tahan best jugak. Caranya mudah saja:

  • Muat naik gambar bayi korang yang bertemakan "Candy Land" dengan cara yang paling kreatif di Instagram (account IG kena set to public yer) dan masukkan #BigBabyCandyLand dan #BigBabyFair dalam kapsyen! 
Hadiah utama yang ditawarkan adalah 5 x RM 1000 dan saguhati pula 20 x RM 200 Big Baby Fair Baucer untuk dimenangi. Memang rezeki betul lah siapa yang menang ni.

Dah... Apa tunggu lagi. Pergi shopping cepat. Tinggal berapa hari jer lagi ni untuk dapatkan barangan keperluan anak dengan diskaun sehingga 80% dan juga tawaran ekslusif lain. Bila lagi nak dapat diskaun macam ni. Dah lah penghantaran pon percuma. Rugi kalau tak shopping. Cepat masuk link ni [https://www.lazada.com.my/pages/big-baby-fair/?hybrid=1]




You Might Also Like

22 komen

  1. yeah good info for parents. my friend preg now she can go this web to shop. online shopping so easy now can do from office or anywhere

    ReplyDelete
  2. alamak...takmo buka lazada...mmg terklik juga ni nnt...

    ReplyDelete
  3. Wow... the sales are back. Lots of things that l need to stock up.

    ReplyDelete
  4. Nasib baik kita dah takde baby kecik,kalau tak,memang tak lepaskan peluang ni.Tapi boleh kan cuci mata..harap iman kuat lagilah..jangan tercuci poket dah ler

    ReplyDelete
  5. Nasib baik kita dah takde baby kecik,kalau tak,memang tak lepaskan peluang ni.Tapi boleh kan cuci mata..harap iman kuat lagilah..jangan tercuci poket dah ler

    ReplyDelete
  6. menarik mesti banyak offer barang baby time baby fair..nak survey pampers l=dgn baju raya untuk baby cik tom la..hihi

    ReplyDelete
  7. Berlumba lumba platform online shopping ni nak promo promosi mereka ya....barangan bayi ni sesuai sangat utk nak beli barangan utk bayi kita atau nak bagi hadiah. Time ni lah kita boleh dapatkan penjimatan.

    ReplyDelete
  8. ada tadi aida dgr pasal ni kat sinafm, fiza.
    wow. menarik. tapi lom terjah la. ada ke brg utk baby tua aida tu ha ha ha ha :)
    lazada ni memang la, bab menarik perhatian kita memang no 1.
    sekali dah klik masuk, hmmmmmm fengsan lah m2u aida.

    ReplyDelete
  9. Ni yang di tunggu para ibu ni kak. Lazada kalau sales memang berganda jimat dia sampai 80% tu. Rugi tak terjah masa salea ni.

    ReplyDelete
  10. Nasib baik takde anak kecik..kalau ada sure terjebak ngan Lazada plak..ari tu terjebak ngan shopee..

    ReplyDelete
  11. Setuju ! Mmg kalau lazada tgh sale, better beli je. Senang. Xperu hadap jammed. Klik2 then tinggal tggu barang sampai

    ReplyDelete
  12. Sebab2 yg diberi kenapa perlu shopping tu mmg betul hehe yelah dalam zaman kegawatan skrg ni kan semua nak jimat. Lepastu kalau ada sales mesti jam dan penuh, tp dgn ni takyah nak bersesak

    ReplyDelete
  13. menarik. Bagus pihak lazada buat macam ni. dapat juga ibu-ibu beli barang kanak-kanak dengan murah.

    ReplyDelete
  14. Ala kita dah beli pampers anak dekat web lain. Dah beli dulu baru tahu ada sale 80% ni...huhuhu

    ReplyDelete
  15. Wah byk diskaun tu smp 80% ..lps tu ada tawaran ekslusif lg.. Yg suka shopping online utk ank2 kecil sure xsbr nk shopping kt lazada sempena big baby fair ni

    ReplyDelete
  16. time ni la nak shopping barang barang baby. maklumlah barang baby bukannya murah

    ReplyDelete
  17. Bestlah sapa2 yg ada baby nak shopping kat lazada g memang murah

    ReplyDelete
  18. BETul tu..beli je online time sale..mmg berpatutan..id pegi baby fair pun harga lebih kurang je..drpx bersesak nak cari parking, beratur nak masuk n berhimpit, adoiii mmg x la kan..nak tgk brg pun dah x best

    ReplyDelete
  19. akak kena join contest ni kot kot kot menang duit seribu kan. hehe.. Btw mmg murahh baby fair lazada. Banyakkk tu diskaun kan

    ReplyDelete
  20. wahhhh lazada tengah buat sale ke, lama tak shopping pampers kat lazada....
    nampaknya nak kena beli pampers kat lazada la tapi dah nak ajar anak potty training...

    malas dah nak beli pampers.. prefer nak beli yang jenis kain... kalau ada sale untuk pampers jenis kain yang boleh cuci tu nak beli yang tu la..

    kalau ada minta share... nak yang murah murah je

    ReplyDelete
  21. Wah time ni la nak berjimat..boleh beli n kewp stock diapers kan..

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page