Sertai BeQueen Video Challenge Dan Menangi iPhone X Setiap Minggu

Wednesday, July 18, 2018

Sertai BeQueen Video Challenge Dan Menangi iPhone X Setiap Minggu | Wow sangat hadiah tu tau. Siapa yang tak nak hadiah iPhone X kan. Handphone idaman semua orang kot. TapI kalau korang nak menang hadiah Iphone X ni, ada lah syaratnya. Tak susah pon sebenarnya bagi orang yang dah biasa buat video. Korang kena Sertai BeQueen Video Challenge Dan Menangi iPhone X Setiap Minggu. Sebelum saya cerita dengan lebih detail mengenai BeQueen Video Challenge ni, meh kita cerita sikit berkenaan produk BeQueen ni. 


Sertai BeQueen Video Challenge Dan Menangi iPhone X Setiap Minggu


Pernah dengar jenama produk BeQueen tak? Sebenarnya saya pon baru pertama kali dengan jenama ni. Kalau nak tahu, BeQueen adalah produk penjagaan kulit, kecantikan dan kesihatan yang baru dikeluarkan di pasaran. Apa yang saya suka dengan produk BeQueen ni, ianya terkandung dengan 97% bahan organic tanpa bahan berbahaya kerana sumber nya dari alam semula jadi. Antara bahan utama nya ialah Trigona Honey atau lebih dikenali sebagai Madu Kelulut. 


Madu kan banyak khasiatnya. Macam Madu Kelulut (Trigona Honey) ni… Ianya memberi manfaat pada kulit, memelihara kecantikan semula jadi kulit dan menjadikan kulit lebih sihat dan bersinar. Produl BeQueen terdiri daripada 4 in 1 set dimana terdapat ubat pencuci muka Trigona Honey, Krim Siang Trigona Honey, Krim Malam Trigona Honey dan Serum Trigona Honey. Kesemua produk BeQueen sudah mendapat kelulusan KKM yer.


Selain daripada produk set 4 in 1 ni, korang juga boleh cuba Trigona Honey Essence with Seaweed Extract atau dipanggil 'Magic Water'. Estrak Alga memberikan kulit yang lembut dan sihat dari dalam  yang juga bertindak sebagai antioksidan dan menjaga kulit dari radikal bebas. Caranya hanya sembur saja pada kulit.


Ok... Dah selesai serita pasal pasal produk BeQueen. Sekarang kita berbalik kepada kisah BeQueen Video Challenge pula dimana hadiahnya berupa sebuah iPhone X. Nak menang IphoneX setiap minggu tak? Tapi korang kena sertai #BeQueenChallengeMY dulu. Bagaimana untuk menyertai? Mudah saja dengan ikuti langkah berikut:

Langkah 1: Beli produk BeQueen dengan perbelanjaan minimum sebanyak RM150

Langkah 2: Muat naik video kreatif anda dengan BeQueen dan tag Bequeen HQ di FB / IG

Langkah 3: Like & share halaman FB BeQueen HQ & IG kami di @bequeen_hq 

Boleh layari FB dan IG @bequeen_hq atau laman web di www.bequeen.my untuk mendapatkan maklumat lanjut. Untuk peraduan, ini link nya https://bit.ly/2NkMLqJ  . Jangan lupa untuk sertakan  hashtag! #BeQueenChallengeMY #BeQueenMY sekali yer. Video yang mendapat tontonan yang paling banyak akan menang!

Kalau nak tahu lebih lanjut mengenai produk BeQueen ni, boleh layari laman sesawang dibawah ni:

Facebook : www.facebook.com/bequeen.my/
Instagram : www.instagram.com/bequeen_hq/
Website : http://bequeen.my/
No Tel : 03-7498 0040 / 013 - 204 0013
Alamat : BeQueen, Star Central, Lingkaran Cyber Point Timur, Cyber 12, 63000, Cyberjaya


  

You Might Also Like

23 komen

  1. woot woot hadiah dia menarik tu.. tergoda =D

    ReplyDelete
  2. Nampak packaging cantik. Warna pon sweet ajer. Madu Kelulut pun salah satu ingredient dia ye?. Mesti produk yang bagus ni kan....boleh la try masuk contest yang dianjurkan. Mana tahu ada rezeki.

    ReplyDelete
  3. First time seeing this brand, wonder what the product is like but the contest is really exciting, can jaga kulit and in the meantime stand a chance to win an iphone X.

    ReplyDelete
  4. Nampak meriah produk dia, love the packaging dan good luck for the participation ! Moga berjaya mendapatkan Iphone,hehe

    ReplyDelete
  5. Menariknya produk ni..tapi lebih menarik hadiah iphone X tu hahaha..boleh la nak try masuk pasni..untung-untung dapat iphone X 1 hehehe

    ReplyDelete
  6. BeQueen, first time dengar jenama ni. But the name really make me wanna try their product. It look so promising. Syiok boleh menang iphone pulak tu.

    ReplyDelete
  7. first time jugak dengar nama be queen. bagus bahan utama guna madu kelulut ni :D

    ReplyDelete
  8. Produk berasaskan madu mmg elok terutama untuk perawatan wajah. Skrg ada promosi dengan setiap pembelian dpt hadiah phone .. menarikkan

    ReplyDelete
  9. Hebat nama jenama .. BeQueen, ni yang membuatkan akak nak try ni cause teringin nak Be a Queen hihi, jadilah jugak, dapat merasa produk BeQueen pon dah terasa cam queen dah
    8 Cara Buat Duit Dengan YouTube

    ReplyDelete
  10. nad pun pertama kali dengar pasal produk ni..untuk muka berjerawat ok ke..huhu..packagingnya menarik..wah ada peraduan..iphone tu..siapa taknak kan..siapa yang kreatif bolehla join

    ReplyDelete
  11. gempak betul hadiah di tawarkan ni.Setiap minggu tawaran ni ada yer.Cerah peluang ni nak memang.Bolehlah share kat pada kawan kawan lain

    ReplyDelete
  12. Baru tahu jenama BeQueen ni. Bagus yaaa berasaskan madu. Khasiat madu memang bagus untuk kulit. Kadang nina guna madu asli buh kat muka untuk mask. Cuma leceh laaa...
    Ada contest ni boleh laaa cuba! Manalah tau kita menang 🎉🎉

    ReplyDelete
  13. Baru tahu jenama BeQueen ni. Bagus yaaa berasaskan madu. Khasiat madu memang bagus untuk kulit. Kadang nina guna madu asli buh kat muka untuk mask. Cuma leceh laaa...
    Ada contest ni boleh laaa cuba! Manalah tau kita menang 🎉🎉

    ReplyDelete
  14. First time dengar nama BeQueen nti nk tray

    ReplyDelete
  15. Wahh iPhoneX nak jugaaaa. Nanti ruby nak join lah peraduan tu. Doakan menang handphone tu eh. Hehehe. Bagus produk berasaskan Madu ni. I like.

    ReplyDelete
  16. Thanks for the tip off. Bukan susah nak join. Harap2 ada rezeki menang hadiah. Nak iPhone X satuu!! Haha!

    ReplyDelete
  17. O.. nak join ekna beli produk BE QUEEN dulu yea.. haa. boleh la TB bagi tahu kawan-kawan nanti.. hadiahnya menarik tuu

    ReplyDelete
  18. Bestnya lah siapa yang menang iphone x tu kan. Teringin gak nak pakai iphone..nampak gaya kena join contest ni..tapi..umm kena beli produk dia dulu lah ekkk, ok nanti kumpul duit dulu..hehehe

    ReplyDelete
  19. Wahh jarang produk yg menggunakan madu kelulut sebagai skincare.. Sllu org guna madu extract je... Ehhh, ada contestke.. Mcm best je dpt menang iphoneX... Nk join tp kne bli dlu brg kan

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page