Peluang Peniaga Untuk Menjana Pendapatan Melalui Platform E-Dagang Dengan PG Mall

Wednesday, June 10, 2020

Peluang Peniaga Untuk Menjana Pendapatan Melalui Platform E-Dagang Dengan PG Mall | seharian dengan urusan di pejabat dan di rumah, di tambah dengan kekangan masa menyebabkan ramai yang memilih untuk membeli belah diatas talian sahaja. Macam saya... Sebagai seorang wanita yang berkerjaya, hujung minggu memang rasa nak berehat sahaja dirumah selepas banyak masa dihabiskan untuk urusan pejabat. Rasa malas nak keluar. Dalam masa yang sama, cuti hujung minggu adalah masa untuk saya spent time dengan anak-anak. Tak keluar rumah bukan bermakna tak boleh shopping kan. Semuanya dihujung jari sekarang ni. Saya masih boleh shopping dengan anak-anak tau.


Banyak platform E-Dagang yang menawarkan perbagai barangan menarik, potongan harga yang memukau dengan tawaran perkhidmatan penghantaran percuma. Bukan sahaja untuk pembeli, malah banyak peluang juga terbuka untuk peniaga yang menjalan kan perniagaan secara atas talian. Tapi perbezaan antara e-dagang yang lain dengan PG Mall adalah… PG Mall merupakan satu-satunya platform e-dagang yang mempunyai rakan kongsi e-dompet @ e-wallet utama seperti Maybank QRPay, TouchnGo e-wallet, Boost, GrabPay, Alipay dan lain-lain lagi. Secara tidak langsung, peniaga di PG Mall dapat menarik lebih ramai pembeli dengan adanya kemudahan e-wallet ini.

Peluang Peniaga Untuk Menjana Pendapatan Melalui Platform E-Dagang Dengan PG Mall


Kalau anda nak tahu, PG Mall adalah singkatan kepada Public Gold Marketing Sdn Bhd dan merupakan satu-satunya Platform e-dagang tempatan no. 1 di Malaysia yang ditubuhkan sejak tahun 2017 lagi. Bersaing dengan 50 platform e-dagang yang terdapat di Malaysia, PG Mal berjaya menduduki tempat ketiga teratas dalam Iprice insight report. Anda boleh baca di link ini [ https://iprice.my/insights/mapofecommerce/en/] dimana keputusan berdasarkan purata trafik suku tahunan mereka, kedudukan aplikasi mudah alih, pengikut media sosial dan jumlah kakitangan.

Untuk peniaga yang ingin memulakan perniaggan secara atas talian, anda boleh mendaftar dengan PG Mall kerana PG Mall menawarkan platform hebat untuk setiap peniaga mengembangkan perniagaan mereka kerana anda akan dibimbing tak kira sama ada perniagaan anda berskala kecil atau sederhana supaya perniagaan anda berkembang melalui khidmat sokongan dan kempen pemasaran yang disediakan oleh team PG Mall. Kalau anda nak tahu, PG Mall mempuanyai lebih 1 juta pelanggan dan semakin berkembang di seluruh Asia Tenggara. 


Luaskan Perniagaan Anda Dengan PG Mall


TIdak rugi jika anda mendaftar sebagai peniaga di PG Mall kerana faedah yang ditawarkan sangat menarik. Antaranya:

  • Tiada bayaran untuk pendaftaran. ZERO payment
  • Yuran Transaksi yang TERENDAH. Berbanding dengan platform lain yang mengenakan bayaran yang  mungkin lebih tinggi. Anda boleh bandingkan sendiri
  • Kempen Pemasaran Dalam Talian dan Luar Talian secara PERCUMA dimana PG Mall sangat aktif di Facebook dan e-mail. Bayangkan bila produk anda terkenal. Orang akan bercerita sana sini secara tak langsung dapat meningkatkan hasil jualan kan. 
  • Subsidi Pemasaran PERCUMA pada produk 
  • Sokongan PERCUMA dari 18 cawangan di seluruh negara di Malaysia, Singapura dan Indonesia
Best kan. Anda boleh jual apa sahaja produk sebab di PG Mall menawarkan lebih dari beratus-ratus ribu produk dari pelbagai kategori termasuk fesyen & aksesori, elektronik, telefon bimbit & tablet, perkakas rumah, kediaman & tempat tinggal, kesihatan & kecantikan, kanak-kanak & bayi dan barangan runcit. 


Selain daripada itu, PG Mall disatukan dengan rakan integrasi platform yang lain seperti SelluSeller, EasyStore, iStoreiSend, urStore, tresGo, Etailer Gateway, Red Dino dan lain-lain manakala perkhidmatan penghantaran yang ekslusif menggunakan khidmat POS Laju, Skynet, Gdex, JnT express, abx express, DHL, easy parcel dan lain-lain.

Jadi… Apa tunggu lagi? Buat peniaga yang ingin mengembangkan perniagaan, inilah masanya. Daftar cepat sebagai penjual di PG Mall sebab PG Mall sedang membuat pengambilan baru. Kalau nak tahu lebih lanjut, anda boleh layari social media PG Mall dibawah:

#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Sellnow #Goecommerce #joinusnow #Sellonline #sellonpgmall 

“Sign up” sebagai seller di PG Mall disini:

Website: 

Instagram: 

You Might Also Like

0 komen


Labels

Instagram