Merapu...kerja

Friday, March 06, 2009

Lately ni aku rasa malas nak kerja. Sebab.....keje pon dah tak banyak sangat, since my DGM berhenti keje last year (dapat better offer). Every day gi office...buat keje sikit2, dah habis...surf internet plak, blog-hopping, berforum & yang paling klakar...bila manager/exec. lalu...buat2 macam ada kejelah plak, cepat2 check email (konon2 buat kejelah)...ishhhh terukkan.

Skang ni jaga boss baru a.k.a Project Director...seram siot, satakat jaga DGM tu oklah lagi. Tak perlah, cari pengalaman. Ada lah keje sikit, daripada tak der. Tapi tu lah....bila boss ada, rajin semacam, ada jer keje nak buat..tunjuk rajinlah konon tapi bila bos tak der...malasnya nak buat keje, asik 'mentenet' jer, dalam kepala otak tu fikir 'ala...nanti klo boss ada tak der plak keje nak buat'...huhuhu...rugi syarikat klo dpt staff cenggini.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Labels

Blog Archive