Kalau dah datang HANGIN dia..........

Friday, April 10, 2009

Ni perihal si bujang kenit yg sorang tu lah. Hhhmmmm....klo kitorang gi jenjalan, tak kira lah mana2 pon, klo rasa diri tu penat ker atau ada benda yg dia nak tak dapat, haaaa...mulalah buat perangai, nak tau apa dia?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Anak sape lah ni erk? napelah makpak dia biarkan jer dia terbaring. Hahahah....anak aku lah tu. Inilah ragam nya. Sesuka hati jer dia nak baring, tak kiralah tengah jalan ker, tepi jalan ker, tengah2 orang ramai tu pon dia boleh terbaring klo hangin dia dah datang. Klo korang hangin tak? Aku pon tak boleh nak describe my feelings, hangin ada, malu ada and nak tergelak pon ada. Hhmmmm...iman...iman...


You Might Also Like

5 comments

  1. salam Fiza,

    agaknyer sebab lantai tu sejuk kot.. tu yg sedap dia baring tuuhhh... :))

    ReplyDelete
  2. err...ikot sapa tuh gamoknyerr...ngeh3...;)

    ReplyDelete
  3. betul ke arah kiblat nyer tu fiza oiiii.....

    ReplyDelete
  4. kakyong-> yer la tu kot kakyong, sejuk.

    Herni-> ntahlah nyah, ikut sape erk? kwang..kwang..kwang...

    yatie-> batullah tu kot, hehehe...

    ReplyDelete
  5. hahaha.. elok je baring cam umah sendirik je dak iman tu..
    fiza, tu ok lagi tau, kot dpt yang terpekik terlolong, mau rasanya makan penampau. malu seh..!

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive