TAG Eight - Hobby

Thursday, April 16, 2009

Dapat TAG dari maryaaa

The Rule:

1) A title of your hobby.
2) A brief story
3) Photos to support of course lah.
4) Tag others which you think might have an interesting hobby to share. Could be juz one person. Enuff.

Tie Rack Scarf

Aku jatuh cinta pandang pertama ngan TR Scarf ni lepas aku Blog-Hopping and terjumpa satu forum yg discuss pasal TR. Mulalah surf internet...nak cari kat mana ada jual. Itulah kisahnya. Aku suka TR Scarf ni sebab design nya cantik, menarik, tertarik and 'da bomb'...hahahaha...Slalunya aku beli online. Butik TR ni yg aku tahu kat KLIA adalah, and takkan lah aku nak gi KLIA semata2 nak beli TR kan....so, the solution is...online lah kan. Ni antara koleksi TR ku:



























Ni yang latest, last week dapat.









Masa Gathering SI (Serious jer muka)

So what's ur hobby? Can i TAG you? Ngeh..ngeh..ngeh....calon2 nya....

1) Herni
2) Mimi (Umi Sufira)
3) Elysuhaili
4) syahadah79
5) nonnie
6) Kak Yong
7) ecaR (IbuEiymann)
8) Kak Ina
9) Nadnye

You Might Also Like

7 comments

  1. Makasih Fiza, kalu ada masa mimi buat eh!:)

    ReplyDelete
  2. fiza..kamu jugak di tag...kenapa tak jumpa shout box awak ni....
    tag ni saya hold dulu..sbb takde hobi dah buat masa ni..kecuali tenet!!hahahahaha

    ReplyDelete
  3. salam fiza,

    cuba citer sket apa yg best pakai TR scarf ni?

    nanti senang2 kakyong buat.. masuk dlm list KIV homewrok dulu yer... :D

    ReplyDelete
  4. Salam fiza,
    ku suka tenet skang nie.. hobi terbaru..shopping online..
    nie kira hobi ker?

    ReplyDelete
  5. Ely, mimi & syahadah-> silalah buat yer :)

    kak yong-> Apa yg saya suka pasal TR scarf ni, design nya catik2 & lain dari yg lain, nak pakai pon senang.

    nadnye-> shopping online...hobi gak lah tu.

    ReplyDelete
  6. tag sudah dijawab
    http://kakyong72.blogspot.com/2009/04/puyu-ruan-tag-hobby.html

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive