TR Scarf - My New Collection

Wednesday, April 15, 2009

My new collection of TR Scarf. Santek kan. Ni lah padah nyer klo dah terjebak, mesti nak beli. Duit dah susut dalam bank pon nak rembat gak. Rasanya....last month pon aku ada beli...hhmmm. Lepas ni nak kumpul CD (Cloth Diaper) plak. Jimat duit pampers. Boleh guna duit tu utk online shopping ;)

You Might Also Like

4 comments

  1. hehehehe budak opis i pon kumpul CD. tiap ari belek online nk beli baru huhuhuhu.. tu la lebehnye ibu mnyusu.. byk duit lebeh leh beli bende lein hahahhaha..

    ReplyDelete
  2. wah...sakan mu fiza mengumpul tudung wakaka~~ ;P

    ReplyDelete
  3. salam Fiza,
    aper istimewa nyer scarf tu.. beli kat mana?
    kakyong ni kalo bab2 beli online ni memang jakun sket.. (tak tahu..),,

    ReplyDelete
  4. ely-> jimat duit klo paka CD ni ely, mu tak nak pakaikan sami CD ker?

    herni-> bukan sakan lagi herni oii..dah addicted ngan TR ni.

    kakyong-> byk yg jual TR online ni kakyong. Istimewanya....sbb saya suka design nya.

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive