Lazy Mood

Tuesday, May 05, 2009

Since balik dari cuti ni rasa malas jer nak buat keja. Hutang TAG banyak tak buat lagi ni. Nanti ku buat yer kengkawan bila mood rajin ku datang.....ngeee...bila tu? Keja umah pon malas nak buat, kain sebakul tak lipat lagi, nak basuh baju....adoi...malas sungguh, padahal mesin jer yang basuh cuma masukkan kain jer dalam tu, itu pon malas, nak tido jer rasa. Klo tidokan anak, ngan aku skali tido. Dah lah tu, kat office ni aku kena pindah tempat, kat the other side office, bosan sungguh, pindah2 ni lah yang aku paling menci, barang banyak plak tu, ngan fail yang bertimbun, drawer lagi....argh....malasnya. Kenapa malas sangat ni? Masa aku pregnant dulu, mcm ni lah malasnya, tapi aku tak pregnant pon. Cepatlah mood rajin ni datang.

You Might Also Like

8 comments

  1. ha mana tau pegnen huhuhuh... mlm tadik baru lipat baju yg berminggu tak lipat.. duhhh

    ReplyDelete
  2. Hehehe...klo pegnen best gak. ely, ku paling malas nak lipat kain :)

    ReplyDelete
  3. byk penyakit yg sama nih...yg tgh taip nih sama dengan je haha~!

    ReplyDelete
  4. salam Fiza,
    jgn memalas..meh merajin kan diri..
    sila buat tag yer..
    http://kakyong72.blogspot.com/2009/05/sesi-menjawab-tag-part-1.html

    ReplyDelete
  5. akupun malas gak..klu bole nak titun jekk

    ReplyDelete
  6. herni-> Mu pon malas gak?

    kakyong-> Ku dalam usaha nak merajinkan diri ni ha kak...alahai, bertambah lagi hutang TAG:)

    syahadah-> Hehehe...bestkan buat taik mata ;)

    ReplyDelete
  7. jgn malas...haip..babap nnt...hehehe

    ReplyDelete
  8. Hehe...MamaQis ni garang ah :)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive