Problem to View

Thursday, May 07, 2009

Blog aku ni ada problem ker? Buat masa ni dah 2 org sahabat alam mayaku inform yang dorang tak bley nak view, kosong jer. Apa masalahnya erk? Buat Nonnie and Nadnye, so sorry klo kowang tak dapat nak view blog ku. Aku fikir, klo dah tukar layout baru tak der problem dah, rupanya ada gak. Yang lain ada masalah tak?

You Might Also Like

3 comments

  1. aku ok jer...maybe ade yg tak view sbb pc diaorg tak support kot layout ko ni..cuba check balik...ke tukar jer layout yg simple2...hehehe...just idea

    ReplyDelete
  2. Tu lah ila, aku pon tak tau apa masalah nya. Nak kena layout yg simple2 kot.

    ReplyDelete
  3. mlm tadik try view dr laptop papi xkuar ape.. blank aje.. pagi nih ok plak..

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive