New Layout

Tuesday, June 09, 2009

Blog ku berwajah baru sudah :-). Ini adalah hasil dari kerja tangan mamaemma yang kreatif. Buat kawan2 blog ku yang tak boleh view tu sebelum ni, hopefully lepas ni boleh lah view hendaknya :-). Thank you so much emma sebab sudi layan kerenah ku, kesian kat you sebab dapat client yang cerewet macam aku.
Buat kalians yang rasa nak tuko layout, buzz jer emma.

You Might Also Like

3 comments

  1. fiza, its's my pleasure working with u... u xde la cerewet mana pun.. tp tension la masa nak upload layout nie smlm, ttiba line tenet hampeh...

    hopefully, lepas nie xdak la yg kata xleh view ur blog kan? hehe..

    -mama emma-

    ReplyDelete
  2. salam..

    cantik layout nih.. warna biru sejuk mata memandang...
    tp loading mcm tak abis ler.. tp bpleh baca & tinggal kan komen...

    ReplyDelete
  3. CANTIK... SEKARANG KU DAH BOLE VIEW.. dah ada access internet kat rumah ;)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive