Perihal Kereta lagi....

Thursday, June 11, 2009

Alhamdulillah...selesai sudah urusan kereta. Selepas mendapat keputusan yang menyakitkan hati dari bank2 lain, akhirnya kami terima juga offer dari AM BANK. Walaupon terpaksa top-up duit (pokai sudah) sebab tak dapat full loan, at least sudi juga AM Bank bagi pinjaman kat kami, daripada bank2 lain tu, langsung tak bagi peluang.

Insya'allah, minggu ni dapatlah kereta. yeayyyy...dengan ini berakhirlah sudah episod patah kaki kami sekeluarga gara2 tak ada keta...muahh..ha..haaa :-)

You Might Also Like

7 comments

  1. alhamdulillahhh.. kitorg lamaaaa lagik la nk beli kete lein ... tunggu masuk umah dulu.. huhuhu beshnye kete baruuu

    ReplyDelete
  2. Tahniah fiza, wah mu ni kete baru stroller baru..murah rejeki anak teruna mu.. heheheheh

    nk tumpang pusing2 KL bole?

    ReplyDelete
  3. owh lupa nk tambah rumah pun baru, serba serbi baru mu raya nnti ek..... alhamdulillah..

    ReplyDelete
  4. bestnye nk dpt krete baru..jgn lupa..ku nk tumpang gaks nnt..hahah

    ReplyDelete
  5. wah kereta baru..bila ku pula nak dapat kete baru nieee...(sambil nyanyi)..hubby ku pulang dari kota, hubby ku belikan kereta..kereta kecil warna merah, boleh ku bawa keliling rumah..hehe!

    ReplyDelete
  6. tahniah..lps ni sama2 merempit!!

    ReplyDelete
  7. ely-> Urusan umah tu penting, keta nnt2 pon bley.

    THU-> Murah rezekiku tahun ni THU, serba serbi baru :-)

    qis-> Best qis.

    THA-> Adalah rezeki mu nnt THA.

    hada-> Mekasih, nnt kita rempit sesama.

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive