TAG No. 10

Friday, June 19, 2009

Tag dari Herni yg dah lama terperap.

1. If you can be an animal, what will u be? Why

Burung, spread my wings and fly away, bebas untuk kemana2 saja.

2. If you robbed a bank, what do you want to do with the money?

Tak der keja lain ker nak rompak bank, tak nak lah, kang kena tembak, sia2 jer.

3. If you can teleport yourself anywhere in the world, where do you want to be? why?

Menunaikan Haji ke Baitullah, rukun islam yang ke 4.

4. If you know that you are dying, what is the last meal that you want? why?

Laaa...klo aku tahu aku dah nak meninggalkan dunia, mestilah buat amal ibadat lebih, mana ada selera nak makan.

5. If you can only kill one person in this world, who is the person? why?

Ariel Sharon, lu pikir lah sendiri.

6. If you can choose either to have more than 24 hours a day or can live more than 100 years, what is your choice? why?

Cukuplah 24 jam tu.

7. If you can date celebrities, who is that person? why?

Ramli Sarip, papa rock.

8. If you can only have 1 thing in this world, what should that be? Why?

Duit, boleh beli apa saja...huahahaha...

9. If you have the opportunity to tag 7 of your friends, who are they? why?

Sesapa yang nak buat, silakan.


You Might Also Like

1 comments

  1. fiza,
    jemput ke blog amik award, jgn tidak..
    http://kakyong72.blogspot.com/2009/06/award-kawan-ibu-terhebat-untuk-semua.html

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive