Balik ke tempat asal :)

Friday, July 24, 2009

Setelah hampir 2 minggu aku berpindah randah tempat, akhirnya CPU ku dah di ganti. Tapi kan...habis aku nya document², dah tak dapat di selamatkan...hilang sumanya...gone with da wind...claim bos, segala macam foam, gambar² and aku nya PMS (aku kena fill-in balik...malasnya, nasib baik ada hard copy...huhuhu...dah lah nak kena submit utk mid year nya PMS...adoiiii), mana yang ada dalam back-up server file selamatlah, uuwwaaaa....aku nak kena download balik software² yang dah hilang macam photoscape *wink*. Yang paling sadis...gambar² dalam PC ni, ada yang selamat dan ada yang tak, nasib baik aku tak delete lagi gambar² yang ada dalam camera, klo tak...menangis hokey...

Nampaknya aku kena buat back-up gak...beringat sebelom pisang berbuah banyak kali.

You Might Also Like

2 comments

  1. lain kali jgn sampai pisang berbuah 3 kali tau..hehehe..sian mu yer...

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive