Iman's New Ride

Friday, July 10, 2009

Tada
Inilah kereta baru Iman, Maclaren Triumph. Akhirnya dapat juga :-). Masa memula tak nak naik, menangis2...tapi aku buat tak tahu jer, paksa kan jugak, lelama senyap. Yerlah...kalau datang hangin dia tak nak jalan, haaa...tak larat wei aku nak dukung. Bila ada Maclaren ni senang sket, ringan & smooth jer, tak susah nak tolak. Kalau nak turun escalator pon confident jer. Paham2 lah klo nak tunggu lif, dah lah lama, dengan orang yang macam tin sardin dalam tu. Lagi best, tak bulky.

You Might Also Like

6 comments

  1. wahh beshnye.. before nih xpakai stroller ke? duk dukung aje la? sami skang kalu g mall or mmg nk bersoping abru kitorg bwk stroller.. kalu idak carry aje.. tp papi la carry sbb walaupon hanya 9kilo.. xlarat sehh ahhahaha

    ReplyDelete
  2. wah cantik nyer ... besh arr iman dpt branded stroller mama dia belikan.. heheheh bertuah badan..

    ReplyDelete
  3. wah...best best dpt krete mAclaren....

    ReplyDelete
  4. fiza..aku tahu ko buzy..tp aku nak kasik jugak
    http://syahadah79.blogspot.com/2009/07/aku-sayang-u-olls.html

    ReplyDelete
  5. betui ke utk iman nih... ke utk adik iman... hehehhe..

    rumah kami stroller dah masuk stor..
    anis sejak dah berjalan, berlari ni, xnak dah dia masuk stroller... aliya pulak dlm gendongan jer...

    ReplyDelete
  6. ely-> Before ni ada stroller, tapi bulky & berat, tu yg nak tuko :), sami nya stroller lagi besh..stokke..

    THU-> TQ utk mu juga THU, kiranya hadiah utk besday iman gak :)

    Qis-> best qis, nnt mu beli mclaren yg twin plak :)

    hada-> Aku tau ko sayang aku...ahaks...nnt aku amik yer hada.

    kakyong-> utk iman & bakal adik iman :). ok lah tu anis rajin bjalan, mcm iman ikut mood..

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive