Patah jari sudah...?

Tuesday, July 14, 2009

Uuuuwwaaaa....kalau tak der transport org cakap patah kaki, tapi kalau tak der PC? Aci tak kalau patah jari? Aku nya PC kat opis ni tak bley beroperasi gara2 CPU problem, dah masuk hari kedua sudah. Aku dah macam cacing kepanasan...tak tau nak buat apa, nak buat kerja lain, semua dah settled. Ni pon aku pinjam kakak tea lady nyer PC sementara dia buat air atau nak gi solat...haa...jangan tak tahu, tea lady kat opis aku ni pon ada PC tau :-)

Dengan ini aktiviti harian saya iaitu lawatan sambil meninggalkan jejak ker blog kawan2 adalah sangat terhad, harap maklum.

You Might Also Like

5 comments

  1. aku amat memahami mu pijah..bila cpu okey ni..susah betul aku nak cok cek cok cek..

    ReplyDelete
  2. wahahhaha memang tak leh hidupkan tanpa computer dan internet...

    ReplyDelete
  3. fiza,
    hebat ofis you ni sampai tea lady pun ade PC... ish ish ish..

    ReplyDelete
  4. hada-> Mekasih kerana memahami..ahaks..

    yaya-> Btul3x..ibarat terputus dengan dunia luar...:)

    KY-> haa...kelas kan, jgn kata tea lady, despatch pon ada PC, zaman dah berubah...dunia dah maju :)

    ReplyDelete
  5. fiza kalau sy pun leh patah jari gak tau..lg2 kaalu intenet wat hal..huhuuu rs x sonok hidup..kahahahhkaah

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive