Back to da normal

Tuesday, August 04, 2009

Huhuhuhu....meroyan aku semalaman semalam. Mana tak nya, internet down sehari suntuk. Satu buldings plak tu. Dah lah last week aku cuti 2 hari, ingatkan smalam bolehlah buat kunjungan ke blog kawan2, aktiviti biasa yang aku selalu buat pagi², tapi sebaliknya pulak. Bosan giler bila tenet down ni kan.

You Might Also Like

3 comments

  1. mcm2 masalah opis ko ni..tp akupun rindu ko tk datang buat lawatan sengal dlm blog aku tu..

    ReplyDelete
  2. ape lagi, cepat gi tawaf blog, balas dendam...

    ReplyDelete
  3. yuda-> Tu lah pasal, byk plak masalah lately.

    yaya-> ku tgh balas dendam lah ni yaya :)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive