Bersawang.....

Thursday, September 10, 2009

Salam suma...dah lama aku tak update blog. Kesibukan kerja mengatasi segala² nya...ahaks...Lawatan ke blog kawan² juga agak terbatas, maaflah klo dah lama aku tak tinggalkan jejak kat blog kalians, jangan merajuk erk. Blog kalians tetap aku jejak...cuma tak sempat nak tinggal komen. Dalam dunia blogging ni pon ada PHD gak kan. Aku simpati pada kawan² yang dah terkena, dugaan di bulan posa buat kalians...sabar jer lah erk. Buat sapa² yang ada PHD ni...henti² kan lah sikap tu. Semoga kita di jauhi dari dengki & fitnah.

Banyak cerita yang aku nak tulis sbenarnya, antaranya pasal rumah yang dah siap, banyak betul pakai duit...semput dah.....dan kisah anak bujangku yang kena Oral Ulcer, macam mana pengalaman aku jaga budak kena ulcer ni. Memang menguji kesabaran betul.

Hhhhmmmm...tu jer lah yang aku nak citer :-). Tunggu jer lah N3 ku yang akan datang erk.

You Might Also Like

3 comments

  1. kita set kat minda..apa yg org tulis tu ..suka dialah sbb tu blog dia..bior la nak meroyan ke apa! fiza blog aku ko dengki tak?kuikuikui

    ReplyDelete
  2. Betul3x...hahaha...sikit pon tak dengki, jelous jer sbb peminat ko ramai...ahaks..

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive