♥Breastfeeding Journey as at 27th months♥

Thursday, October 01, 2009

Alhamdulillah...hari ni genap 27 bulan aku menyusukan iman. Bersyukur...sebab susuku masih ada dan Iman masih dapat menikmati khasiat susu ibu. Walaupon aku dah tak mengepam, susuku tetap maintain :-).

Nampak gayanya macam susah nak cerai susu sebab lately iman kuat menyusu badan, sebelum ni tak der lah macam ni sangat, paling kurang pon dia minum FM 2-3 botol sehari, skang ni...especially on weekend langsung tak minum FM...hhmmmm.

You Might Also Like

7 comments

  1. alhamdulilah.. lebih 2 tahun lebih dah iman minum susu.. Sekarang nie susah betul nak pump susu.. kalau pump pun tak banyak macam dulu..

    ReplyDelete
  2. Amin...betul tu, ku ada gak cuba pam balik, setitik pon tak kluar, pam tu merajuk agaknya sebab dah lama tak pakai. Mu jgn putus asa nadnye, keep on pumping w'pon susu tak byk mcm dulu :-)

    ReplyDelete
  3. serius aku jeles!!!!! mintak2 sami pon mcm iman hgehehehe agak2 kang sapa yg ade problem cerai susu.. aku ke sami hehehehehe

    ReplyDelete
  4. Ely, aku yg patut jelous ngan ko sbb ko fully BF sami, aku ni FM + BF..huhuhuhu...

    ReplyDelete
  5. ko mix pon smpai 2thn lebeh la gak. aku pose aritu sbnrnye start mix sami ye la aku dpt bekal kt dia ari2 10oz aje. sami ok aje. kadang dia susu la fm tu tp selalunye tak. cukup la plak 10oz tu ari2. mana xcukupnye teacher dia kata dia kuat makan hahahahha

    ReplyDelete
  6. aku mmg nak bercerai susu..tp nabila tak nak..dah dekat 2 tahun setengah ni

    ReplyDelete
  7. Hada..aku pon tak tau mcm mana nak berceraikan susu ni, hubby aku soh stopkan, tapi mcm kesian lah.

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive