♫ Home Sweet Home ♫

Monday, October 12, 2009

Backdated N3, minggu ni baru berkesempatan nak berbloging. Alhamdulillah...urusan pindah rumah berjalan dengan lancar pada ahad lepas, bersamaan dengan 4/10/2009. Nampak barang macam tak banyak, tapi bila dah angkut masuk umah...bley tahan gak banyaknya. Ni pon tak habis kemas lagi. Penat giler bila pindah rumah ni erk. Nak kemas barang², nak kemas baju lagi, nak susun pinggan mangkuk dan macam² lagilah. Sedih jugak bila terpaksa berpisah ngan mak. Yerlah...sampai bila nak duduk dgn mak kan. Million happiness bila dah ada rumah dan bila dapat tinggal kat rumah sendiri. Aman damai jer :-).

You Might Also Like

6 comments

  1. dh pindah rupanya...kt mana plak,boleh terjah walaupn xajak..ha..ha..ha..

    ReplyDelete
  2. mmg home sweet home bila ada rumah sendiri..:>

    ReplyDelete
  3. selamat berkemas kemas :) seronok duduk rumah sendiri ...:D

    ReplyDelete
  4. wah tampal la gambar rumah baru, nak tgk mesti best yek... kepochi betul si yaya neh...

    ReplyDelete
  5. ELY: Memang best ely, baru aku tau nikmatnya bila duduk rumah sendiri ni ^_^

    TIE: Baru jer pindah tie, rumahku di Bangi, taman kajang impian. Dtg jer tie..pintu rumahku sentiasa terbuka utk tetamu.

    NADNYE: Betul tu nadnye, thn ni baru ada rezeki duduk rumah sendiri ^_^

    ZARIN: Mekasih zarin, seronok sangat ^_^

    YAYA: Hahaha..ko tak kepochi pon yaya, atas permintaanmu, ku dah tepek gambo umah. Apartment jer, tapi sq. ft besor (1018)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive