Baby Snowdrop Giveaway - Free Sample Cloth Pad

Friday, November 13, 2009

My 1st time join giveaway, tetiba plak rasa nak join sebab rules nya pon simple jer dan yang paling best ialah dapat free sample Modern Cloth Pad. Memang aku dah lama mengidamkan Cloth Pad ni, lebih² lagi bila baca review dari mereka² yang telah menggunakan CP ni sangatlah menarik...tertarik...da bomb ☺☺☺dan juga sebagai tanda sokongan untuk menghijaukan bumi. Anak dah ber "Cloth Diaper"...ibu pon nak ber "Cloth Pad" juga ^_^. Terima Kasih pada owner http://www.babysnowdrop.com/ kerana menganjurkan Giveaway ini. Kepada suma blogger yang nak join giveaway ini, silalah ke laman web babysnowdrop dan ikut step² yg di berikan. Sekian....

Step 1 - DONE

Copy and paste mana2 code below on your blog. Kire add banner Baby Snowdrop la.



Step 2 - DONE

Become Baby Snowdrop's follower.

Step 4 - DONE

Leave your name, email address and blog/website kat comment in this entry, no comment in entry will be disqualified ye, we dont accept msgs in chatbox. Nanti we will visit each blog and tgk whether qualified tak to get the free sample. (If nak Baby Snowdrop link balik your blog, pls inform k)

Finally, we will list name and blog yg qualified to get free sample, then uolls have to email to me your full name, address and phone number(ni utk nak pos)

NOTE : Anyone yg still publish banner Baby Snowdrop for at least a month, your blog akan qualified to next month lucky draw, we pick one winner randomly. Winner akan qualified to get one piece of Ring Sling from Baby Snowdrop. Lucky Draw ni akan berjalan selama 3 months berturut2 until bulan February.

You Might Also Like

2 comments

  1. seronok yea fiza dapat CP free.. selam
    at ber"cp'ing" hihi

    ReplyDelete
  2. Hehehe...1st time join ni nad ^_^ , hopefully ada lah rezeki, memang nak ber CP pon.

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive