Please careful - ATM machine syndicate

Wednesday, November 18, 2009


Berhati²lah, orang yang terdesak sanggup melakukan apa saja cara untuk merompak, termasuklah menghantar email scam, especially email scam dari M2U. Dah beberapa kali gak aku dpt email mcm tu, tapi aku call maybank dulu untuk pengesahan, memang sah email palsu. One of my blogger friend Qis baru jer kena email scam ni, lesap RM1800...sabo yer qis. Bukan dari M2U jer aku pernah dapat, dari HSBC, AM Bank & RHB pon pernah, pada hal tak der account pon ngan bank² ni. Ni plak taktik terbaru dorang, hopefully uolss berhati².



'Kualiti gambar agak tidah memuaskan, silalah enlargekan yer '



You Might Also Like

3 comments

  1. takukan now ni?
    macam2 benda jadi ;S

    ReplyDelete
  2. ZARIN: Takut kan,

    MAMA MIYA: Tu la ija, makin bijak makin tak betul jadinya.

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive