Berehat sebentar...

Tuesday, December 22, 2009

Bersama kit kat ☺☺ Sambil minum teh tarik...hhhmmmmm...sedapnya (^_^), nak menghilangkan rasa penat jap. Phewww...baru dapat packing 6 kotak, byk lagi yang nak di packing. Tinggal 2 hari jer lagi tarikh tutup nak kemas², pastu cuti dah, sempat ker ni. Next week on 28th of December dah mula kerja di tempat baru...yuuhhoooo...bersiap sedialah, penat packing barang tak habis lagi, ni nak memunggah balik. Penat...penat...


You Might Also Like

8 comments

  1. Kotak memang banyak aidi, tapi suma belom jadi kotak, kita yg kena buat jadi sebijik kotak...ahaks...

    ReplyDelete
  2. fuuhh penatnye.. cam nih kalu aku pindah umah karang upah ko pack la ek.. sbb dh expert hahahaha aku pon nk start pack nih.. jumaat nih nk lari g bangkok.. hahahahah

    ReplyDelete
  3. No hal klo ko nak upah aku ely, tapi kena ada balasannya lah...ahaks...
    Bestnya ko, cuti² malaysia lagi, aku langsung tak bercuti mana². NNt jgn lupa ole² dari bangkok yer ☺☺☺ (dgn muka tak malunya)

    ReplyDelete
  4. aku pun tumpang penat jugak nie... aduii hai.. kalah pindah rumah penntnya

    ReplyDelete
  5. Huhuhu...memang penat nad, kang balik nak masak lagi, basuh kain, sidai kain, lipat kain...byklah keja, tak habis.

    ReplyDelete
  6. kesian mesti penat kan.. buat slowly k.. lady time mengemas agak tension, nak mangangkutnya satu hal.. oenyudahnya banyak bende terpaksa dibuang..

    ReplyDelete
  7. Penat & tension lah Lady. Nnt nak memunggah plak...huhuhu...

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive