Contest "Ceria Si Ayah bersama anak"

Friday, December 11, 2009



Contest lagi. Ahaks...gila contestlah plak lately (^_^). Contest ni di anjurkan oleh http://fashah-beautifulgirl.blogspot.com/ bersempena dengan Birthday suaminya yang akan datang.

Tarikh Tutup : 30 Dis 2009

Syarat2

1. Wajib menjadi follower Fasha dan sposor Pu3zdini (kalo salah sorang dikira tak lengkap ok..) - DONE

2. Add link Fasha ke dlm bloglist anda - DONE

3. Semestinya MENEPEK banner di sidebar blog kesayangan anda. Banner tersebut hendaklah di link dengan link ini. - DONE

4. Sesiapa yg nak join nie kenalah ada blog..klu x mcm mana nak nilai nanti..

5. Umur anak mestilah dari dah pandah senyum hingga 12 tahun..

Cara2

1. Upload 1 sahaja gambar aksi ceria si suami bersama anak anda.. klu banyak kang juling lak bijik mato mak cik ngan juri2 nak menilainyo..kihkihkih..Upload 1 gambar si ayah dan anak beramai2 pun boleh tp pastikan ianya CERIA.. - DONE

2. Nyatakan nama si ayah + anak. Nama glamour je tau..x yah pjg@ buat ponek jo jari jemari menaip...hehehe - DONE

3. Buat entry tentang contest ini pada blog anda. Dalam blog tersebut mention dan link ke blog Fasha (no link back will be disqualified) - DONE

4. Sila tinggalkan comment dan link contest anda HANYA di post entry ini - DONE

Senangkan syarat² nya. Apa lagi...(^_^). Gambar yang di pertaruhkan:

Nama Anak: Iman Hakimi
Nama Ayah: Husaini



You Might Also Like

2 comments

Popular Posts

Labels

Blog Archive