I Hate to move it...move it...argghhhh...

Friday, December 11, 2009


Baru lepas briefing dari HR, next week dah kena start packing. Will move to HQ office @ KL Sentral. By 28th of December dah kena mula kerja di tempat baru. Pastu, kat KL Sentral just for 5 months only, then kena pindah kat Cyberjaya Office plak. Bosannya....sebab nak kena packing, barang banyak, file pon banyak, drawing lagi...paling tak best...area KL Sentral & Briekfields sangat sesak, parking susah (macam lah haku drive ☺☺), nak kena naik train yang penuh macam tin sardin & makan pon mahal. Klo pindah Cyberjaya pon tak best gak, terpisah dari kawan², tempat makan jauh, kena gi kerja sendiri...uuwwaaaa...Nak buat macam mana kan, tuntutan kerja.

Asyik pindah randah jer...Huhuhuhu...tak suka...tak suka...penat pindah² ni.




You Might Also Like

9 comments

  1. mcm lagu i like a move-move it..ops tapi i hate to move move it..move itt!!!
    setahun berapa kali ko pindah ni fiza..ciannyaaa

    ReplyDelete
  2. Hehehe...thn ni saja aku pindah 3x (termasuk yg terbaru ni lah). 2x aku pindah tempat, 1x aku nak pindah office, thn depan pindah lagi..kat cyberjaya plak..ko tlg packingkan bley?...ahaks...

    ReplyDelete
  3. isk isk.. penat pindah2 ni kan...
    i kalau nak pindah mesti kena selsema tahap dewa punya.. bukan apa time mengemas tu la.. hidung ni sensitip skit... kena habuk skit terus selsema.. gatal kerongkong n batuk2..

    ReplyDelete
  4. ish memang penat pindah ofis ni...sempat jugak la i meras 3 kali pindah ofis...huhu tk tahan nk mengemas files yg byk tuh..

    ReplyDelete
  5. LOL: Memang penatlah lah Lady, i pon sensitive gak sbb ada resdung.

    ZARIN: Btul3x..penat pindah, penat nak memunggah & nak mengemas.

    ReplyDelete
  6. ksianye mu fiza..xpe..sabar la....manetau gaji naik bila pndh opis bru ke..hehehe

    ReplyDelete
  7. Huhuhu...tak der maknanya Qis, hot FM bergerak kat office ni ckp no bonus & inreament for next year...uwwaaa...just wait & see lah.

    ReplyDelete
  8. fiza- siap la jammed ke kl central.. penat kan pindah-pindah nie

    ReplyDelete
  9. Nad, ni tgh bersiap sedia dari segi mental & fizikal (^_^). Penat sangat nad pindah² ni...huhuhu..

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive