Lembu sesat..(^_^)

Tuesday, December 15, 2009

Iyer...lembu sesat pagi tadi kat umah aku. Ntah macam mana bley sesat ntah. Memang kat area umah aku ni ada 'Farmville'...ekekeke...silalah adopt lembu ni erk pada sesapa yang sudi...ahaks...ok, back to the story. Masa nak gi keja pagi ni, keluar jer pintu pagar, tetiba terpacak sekor lembu sesat, betul² berdiri kat tengah² line putih tu, dah macam lembu polis trafik yang menjaga lalu lintas plak (^_^). Terkejut di buatnya. Agak beso gak lembu ni. Hubby cuak gak lah...yerlah, manalah tahu tetiba di sondolnya...jadi kes plak kang.

Mesti tuan punya lembu ni tak prasan lembu dia dah kurang sekor. Macam manalah lembu ni bley melepaskan diri, jauh plak tu berjalan. Membahayakan pengguna jalan raya pon yer gak. Careless btul gembala lembu ni. Aritu...ada sekumpulan monyet tgh buat rombongan kat tengah jalan..ahaks...tak yah gi jauh² tgk monyet. Ni...lembu sesat plak, next...ntah apa plak yang sesat.

Semoga lembu sesat ni selamat sampai ke destinasi asalnya dengan selamat ☺☺☺


You Might Also Like

10 comments

  1. ya allah lucunye aku dh terbahak2 dah nih hahahahahhahahahhahahhaha

    ReplyDelete
  2. dari dok main virtual punya farmville ni dia nak ajak main farmville yg real punya wakaka..

    ReplyDelete
  3. Hahaha...memang real lembu sesat ☺☺☺

    ReplyDelete
  4. alamak...lembu lari dr tuan sbb takut kena korban ari tue kot...

    ReplyDelete
  5. Luvhaziq, lembu tu lari sbb dah boring, asyik terperap jer kat ladang...wakakaka...

    ReplyDelete
  6. Ija, korban untuk tahun baru kan...hahaha...

    ReplyDelete
  7. hahaha...lawak lah...lombu farmville dah kluar dah...kikiki

    ReplyDelete
  8. Hehehe...tu lah zarin, lombu farmville yg sesat ☺☺☺

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive