Saya minta maaf

Wednesday, December 30, 2009

Sebab tak dapat nak tinggalkan jejak di message box kawan². Lately ramai kawan² baru saya yang mengulurkan salam perkenalan, say hi!, blog walking, etc. Tapi saya tak dapat nak reply back ke message box kawan² sebab di bawah ni:

-
-
-
-
-
-
-
-


Sudah di block & hanya certain msg box sahaja yg boleh. Bukan sombong, bukan tak sudi atau berat jari nak reply, memang tak boleh yer. Harap maklum.

You Might Also Like

4 comments

  1. erm, shutmix ni slalu buat hal. dah la i nye url blog lama i kena blok. kalau blockwalking ke shoutmix pn xleh tinggalkan link. skrg i buat blog baru xde masalah =)


    gunakan cbox! or oggix! ekeke

    ReplyDelete
  2. Fiffy, klo blogger yg pakai cbox or oggix bleylah tinggalkan jejak, tapi klo pakai yg lain, memang tak dpt lah.

    ReplyDelete
  3. Mekasih lagenda, dtg lagi yer (^_^)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive