Aku Pasrah...huhuhuhu...

Wednesday, August 04, 2010

Ingatkan smalam dah bley berblog dengan jayanya. Skali pagi ni bukak...tak boleh sudah. Maknanya, aku hanya boleh menulis entry hanya pada pukul 5.30 PM ke atas sahaja. Dalam erti kata lain, after office hour.

Buat masa ni aku hanya bley baca blog uols & drop comment. Tapi ada blog yang aku tak bley nak comment. Klo uols dah lama tak received komen dari aku, maknanya blog uols tak bley nak drop comment lah gamaknya. Jangan kecik hati yer. Blog uols tetap aku jengah hari².

Tak per lah kan. Janji blog masih bley di baca walaupon boring sebab tak bley nak berkarya, dari tak bley bukak langsung...mati kutu di buatnya.

Kena buat scheduled post lah lepas nih, itu pon klo aku balik lewat...huhuhu...


You Might Also Like

2 comments

  1. la kesiannya.. kene block ke apa ek..

    ReplyDelete
  2. kena block ke fiza? ..maksudnya malam2 pas balik keje baru leh berblog ye..

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive