Isu Daging Mc Donald Tidak Halal - Berita Terkini

Monday, August 23, 2010

Aku pon dah jadi keliru pasal isu nih. Last week kecoh pasal daging Mc Donald tak halal. Tapi hari ni bukak website JAKIM, ini yang tertulis:

"Dimaklumkan bahawa JAKIM tidak menggantung / menarik Sijil Pengesahan Halal yang telah diberikan kepada McDONALD / Mac Food Services (M) Sdn Bhd."


Maknanya Halal lah erk.


You Might Also Like

10 comments

  1. hemm

    kalo betul alhamdulillah ...
    jgn sbb nak kober-kober aja udah ...

    ReplyDelete
  2. halal la tu...jgn la x halal, favorite ni

    ReplyDelete
  3. i guess ni serves as a lesson to all of us lain kali jgn terburu-buru nak percaya rumors instead sile check dan dapat kan confirmation dari pihak yg bertanggungjawab. rite? :)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive