Private Blog...Invite me pleaseee

Thursday, September 23, 2010


Iyer...for blog owner yang nak privatekan blog, silalah invite saya. Ada beberapa buah blog yang saya tak bley nak baca sebab dah di buka hanya untuk invited readers only...huhuhu...

Salah satu blog yang saya suka baca adalah blog LITTLE PEARLOUR @ LADY OF LEISURE. Lady...saya suka baca blog awak sebab blog awak best, banyak resipi. Sudi-sudilah invite saya. Ni email add:

afizahrahman@gmail.com

Uols kalau nak priatekan blog jangan lupa invite yer.


You Might Also Like

2 komen

  1. dear... sorry lady belum sempat hantar invitation lagi.. i will do it as soon as possible... but my husband suruh buka balik blog tu thehehe... sorry sangat... i will invite u as soon as possible or buka jer balik blog tu nanti.. tq so much fiza.. i really appreciate this entry..

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page