TM Point is too busy playing facebook to serve customer & being extremely rude

Tuesday, September 21, 2010

Ada sesapa yang kerja kat TM? Mana tau ni gambar uols ker kan, kantoi...ahaks...

Pada yang pernah mendapat layanan buruk masa berurusan dengan TM Point, inilah masalah staff TM point tu sebenarnya.

Let pictures do the talking.




You Might Also Like

18 comments

  1. ini la mslhnya yg dihadapi di kaunter2 perkhidmatan awam..

    ReplyDelete
  2. eh dia tengah chat dengan ceo TM tu sebenarnya, nak dapatkan maklumat

    ReplyDelete
  3. huhuhu...kantoi sudah...
    gambar aku tu weiii

    ReplyDelete
  4. fiza, camno dapat gambo i kantoi ni? hahaha..wink!

    me baru2 ni cukup sakit hati ngan TMNet punyer servis kat Dataran Sunway, huru-hara internet kat opis sebab diaorang tak ikut arahan kita what supposed to do..pastu lembab lak tu nak betulkan kesalahan diaorang..

    ReplyDelete
  5. kantoiiiiiiiiiii ...
    tue la dia kalo ada linee .. benda lain yang depa buat ...

    ReplyDelete
  6. CAHAYAMATAKU: Betul tu.

    SABREE: Hahaha...chat ngan CEO erk.

    ReplyDelete
  7. IEDA: Memang kantoi.

    IZANN: Tu lah, dari blakang sama dah, dari depan...bukan ko lah kan, sbb ko kije gomen...hehehehe...

    ReplyDelete
  8. TQA: Hahaha...rasakan.

    HANZ: Slalu gak dengar org komplen pasal TM nyer service. Tak patut lah layan customer mcm tu kan.

    ReplyDelete
  9. Biasalah tu nieza, dah addicted lah tu gamaknya, ada customer pon bley FB lagi.

    ReplyDelete
  10. Rasanya sejak femesnya FACEBOOK di muka bumi nie... memang ramai yang luangkan masa online setiap ari

    ReplyDelete
  11. HAZMAN: Nyata lagi terang.

    KISAHSENSASI: Betul tu, sbb tu banyak company yang block FB nih, termasuklah office saya.

    ReplyDelete
  12. Amirul, klo dah khusyuk sangat...org berdiri kat blakang pon tak sedar ☺☺

    ReplyDelete
  13. die nk add pakcik kat dpn die tuh...ngeh3x

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive