Kembali Bersiaran selepas 2 Bulan......

Monday, November 29, 2010

Terputus hubungan dengan dunia luar @ internet (^_^)

Salam suma. Rindu sangat dengan blog...rindu sangat nak menulis & nak meluahkan isi hati...rindu sangat nak baca blog uols...rindu semuanyalah. Tapi nak buat macam mana, keadaan tak mengijinkan. Maternity Leave 2 bulan, berukband pon nan ado.

Alhamdulillah, aku dah selamat delivery baby girl on 25 September 2010. Banyak yang nak di ceritakan. Salah satunya pasal pengalaman bersalinlah kan, tak sah klo tak citer (^_^) dan post natal depresion...huhuhu...baru aku tahu macam mana rasanya bila dah ada anak 2 nih.

Hari ni 1st day aku start keja, tu yang bley berkarya balik nih. Kerja office banyak yang sedang menanti. Bukan kerja jer yang banyak, dengan barang² aku pon banyak yang lesap. Ni kes pinjam barang tak letak balik lah nih, tak sempat nak kunci drawer...hishhh...Dengan ini...aku nak buat keja dulu, nanti² aku sambung lagi.


You Might Also Like

17 komen

  1. hahaha, welkam bek...aku pun tertanya2 mana ko p...lama gilak cuti...

    ReplyDelete
  2. weee want pic ...
    wee want pic ...

    tepek gambar adik iman dulu laaaaaaa ;)

    ReplyDelete
  3. welkem back fiza..tahniah untuk newborn baby girl...

    ReplyDelete
  4. selamat kembali, lama tol taknampak,update ye :)

    ReplyDelete
  5. welcome back... tak tau cerita...tiba2 dia senyapa je...tertanye2 lah kita kat sini. :P

    anwyay i doubt u had postnatal depression, maybe baby blues aje kot. ni dah bunyi ceria dah ni.

    oh yeah..gambar baby baru mana?

    ReplyDelete
  6. wahh..dah sepasang dah anak ye..congrats dear..

    ReplyDelete
  7. welcome back...how's the baby? nanti jgn lupa taruk gambar ye!

    ReplyDelete
  8. wah,bestnyer dpt baby girl....congratssss

    ReplyDelete
  9. i takkan dpt hidup kalo kali ni berpantang tanpa berukben. dulu xpe la, ada MIL leh gengkan nak borak.

    ReplyDelete
  10. aku dah agak ko mesti dah bersalin bila tgk blog x update. tp aku tertanya baby girl or boy..kita sama! sepasang.

    ReplyDelete
  11. CIK MOT: Aku coti bersalin. Ko windu erk...ahaks...

    NIEZA: Dah tepek :)

    AMIRAH: Mekasih dear.

    ReplyDelete
  12. IEDA: Aku akan update slalu lpas nih (^_^)

    MAMA MIYA: Hehehe...klo syap tu maknanya dak bersalin lah tu (^_^). Yer lah ija, baby blues kot, memang tension sgt di buatnya.

    ReplyDelete
  13. AYU: Alhamdulillah...sepasang dah.

    ZARIN: Thanks zarin. Alhamdulillah, bb sihat.

    ReplyDelete
  14. ILA: Best sangat, thanks.

    ISABELLE: Memang bosan giler tak der berukband nih.

    ReplyDelete
  15. AS: Samalah kita...sepasang sudah.

    AMIRUL: Mekasih.

    LADY: Thanks lady.

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page