A Baby in Parliament Session (Do Our Politicians have this much sincere about their work?)

Wednesday, December 22, 2010

Speechless...salute dengan wanita macam nih. Siap BABYWEARING lagi tu (Teringin nak BW, tapi tak retilah) Walaupon dah jadi ahli parlimen, tapi anak tetap menjadi keutamaan. Kalau kat Malaysia, bley tak bawa anak masuk parlimen??? Tapi ada ker ahli parlimen wanita yang nak bawa anak masuk palimen kalau di benarkan berbuat demikian?

Member of European Parliament Took Her Baby to Work


A member of European Parliament Licia Ronzulli took her 1-month-old baby to the Parliament session in Strasbourg. She wanted to make a point about the difficulties women face in trying to juggle careers and child care. 





 

You Might Also Like

11 komen

  1. klau lah aku blh bawa anak aku gi keja jg...

    ReplyDelete
  2. jom la kita berBW. i pun baru nak start sakan utk 2nd baby nih

    ReplyDelete
  3. wah.. bestkan kalau buat mcm tu.. hehe

    ReplyDelete
  4. wah nampak sangat sweet dia dengan baby dia kan

    ReplyDelete
  5. so sweet..beby dia mesti sporting..

    ReplyDelete
  6. pernah baca pasal ni.. x ingat kat blog mana..

    fiza,
    cuba la babywearing... memula memang tak reti, lelama mesti best jer perasaan tu...

    ReplyDelete
  7. AS: Tu lah kan.

    ISABELLE: Tak tau bila nak start nih.

    LIA: Best kan :-)

    SHARINGINFOZ: Sporting kan.

    ReplyDelete
  8. LADY: Sweet sgt kan.

    ANNTAJ: Sweet & cute, baik jer baby dia kan :-)

    ReplyDelete
  9. KAKYONG: Owh yer ker. Memang nak sgt BW nih.

    JOBLESS GIRL: Saya rasa betul.

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page