Buffered Earnings...Thank you Nuffnang

Tuesday, December 21, 2010

Walaupon lebih 2 bulan tak update blog sebab berpantang, tapi dapat jugak buffered earnings. Bukan 1 tapi 3 buffered earnings.


Tapi di sebabkan tahap kemalasan nak update blog sudah bermula, kerja pon bertambah earnings pon jadi tak berapa nak banyak. Jadilah kan daripada tak der.

Hhhhmmmmm....bila aku gigih buat banyak entry, tak dapat plak buffered earnings nih, tapi bila aku malas tahap gaban, dapat plak sekali 3 BE...huhuhuhu...


You Might Also Like

7 komen

  1. isshhh ko ni...jangan malas2 la weii
    :p

    ReplyDelete
  2. CIK MOT: Tu lah, aku nak jadi rajin mcm ko gak.

    LADY: Mekasih, lady tak nak letak iklan nuffnang ker?

    ReplyDelete
  3. ILA: Yer lah ila :-)

    JOBLESS GIRL: Betul tu

    HORLIC: Yeah :-)

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page